Demareiden talouspolitiikka toimii

Suomessa demareiden osaksi on tullut jakaa ihmisille velkarahaa, jolla saadaan takuu varmasti talouskasvua aikaiseksi, olkoon kansa kuinka laiskaa tahansa.

Kun demareiden lellilapsi julkinen sektori kuluttaa enemmän kuin verottaa, niin ihme kyllä se lisää kysyntää ja sitä kautta tarjontaa. No sehän on selvää, että kun rahaa lainataan kiertoon on sitä enemmän kuin kierrossa olisi rahaa ilman lainaa. Demarin ei tarvitse välittää kuka maksaa lainan pois, pääasia on, että talous kasvaa ja jaettavaa on enemmän kuin porvarihallituksilla.

Porvarit, kun kertovat, että ensin on kakku tehtävä, ennen kuin sitä voidaan jakaa. Yleensä porvareilla sitten meneekin koko hallituskausi leipomiseen ja edellisen demarivetoisen hallituksen lainojen takaisin maksuun, eli veronalennuspuheista huolimatta veroruuvi kiristyy.

Ja demarit saavat näin taas oman suosionsa nosteessa alkaa jakaa velkarahaa, niinpä tämä oravanpyörä jatkaa kulkuaan.

Demareiden systeemillä takuuvarmsti nousee talous tai vaihtoehtoisesti inflaatio. Inflaatiopeikkoa ei demareiden tarvitse Suomessa pelätä, koska suomalaiset villiintyvät ostamaan kun heille jaetaan rahaa, mutta mutta heillä ei ole sitä rahaa niin paljoa, että hyperinflaatio syntyisi. Eli demareilla on kädessään ns. saletti talousmalli elämä velaksi ja talous nousuun. Pitää vain varoa, että ay-liike ei ala lakkoilla, jolloin tuotanto jäisi kysyntää alemmalle tasolle.

No kaikkihan sen tietävätkin, että lakot liittyvät porvarihalitusten kausille, joten demareilla ei ole tässäkään mielessä hätäpäivää.

Ja tästä yksinkertaisesta syystä Antti Rinteellä oli vahva rintaääni aloittaessaan pääministerinä tämän vaalikauden alussa, vaikka Petteri Orpo yritti änkyttää jotain muuta.

Suomalainen varjonyrkkeily eri hallitusten kanssa on melkoista pelleilyä, kun tämähän on kaikkien tiedossa, mutta poliitikot vääntävät ja vääntävät asiasta poliittista jargonia. Jargonilla on tarkoitus hämärtää tämä matemaattinen totuus.

Demarit siis taitavat ottaa lainaa ja saada näin talouden nousuun ja yleisö tykkää, – kun sille rahaa kouraan lykkää.

+9
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu