Edunvalvojissa on eroja

Eduskunnan kyselytunnilla tänään kuultua. Niin paljonkin siellä puhuttiin, mutta tuliko mitään tolkkua mistään. Aivan käsittämätöntä puhetta kerta kaikkiaan.

Jos joku sattui kuuntelemaan, niin ymmärsikö yhtään mitään?

Kun joku edustaja kysyy, niin hallituksen edustajan soisi vastaavan kysymykseen, mutta eikä mitä helpoin puolustus on hyökkäys vastakysymyksellä. Ja sitten jos alistuu vastaamaan kuten ministeri Kiuru mielellään tekee, niin hokkus pokkus hän vastaa juuri niin kuin olisi kysynyt itse sen kysymyksenkin.

”Juu hyvä kysymys, mutta me painimme sen kysymyksen kimpussa ja asia etenee hyvässä ymmärryksessä valiokunnassa, mutta onhan totta, että Suomessa ei ole tässä asiassa kaikki parhaassa mahdollisessa jamassa, mutta kyllä me tämän asian totta kai tiedostamme”.

Tai sitten pääministeriltä kysytään, että miten ihmeessä ministeri Paatero ei saanut tietoa, kun PAU:n Heidi Nieminenkin sitä Postin hallitukselta sai? Ja pääminsteri vastaa: ”No tottakai Heidi Nieminen sai tietää asiasta, kun on työntekijä, kyllä työntekijöille kerrotaan”.

Vai on Heidikin Postilla töissä, no tietenkin on jos pääministeriltä kysytään ja miksi ei kysyttäisi, kun on kyselytunti?

Heidi Nieminen on suomalainen lakimies ja ammattiyhdistysjohtaja.
Heidi Nieminen on vuodesta 2014 lähtien on toiminut Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU:n puheenjohtajana.
Heidi Nieminen on tietääkseni aikaisemmin työskennellyt Jyväskylän työ- ja elinkeinotoimiston lakimiehenä.
Heidi Nieminen on toiminut myös PAU:ssa lakimiehenä ja liittosihteerinä. Liiton puheenjohtajaksi Nieminen valittiin elokuussa 2014. Mutta se, että hän jakaa vielä postia Postin palveluksessa olikin minulle täysin uusi asia.

Pääministerin ajatuksenjuoksua hieman jalostaen, edunvalvoja joka edustaa työntekijää saa Postin hallitukselta parempaa tietoa, kuin edunvalvoja joka valvoo Postin omistajan etua!!!

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu