Ei meiltä mitään vikaa puutu

Kokoomuksen Petteri Orpo näyttää mediassa hyökkäävän hallitusta vastaan, mutta eihän tässäkään hallituksessa mitään vikaa ole. Tähän on tultu yhdessä tuumin. Siihen on kokoomuskin täysin syyllinen. Jo vuosikymmenet sitten olisi pitänyt jättää hyvinvointialtion hömppä ja unelmahöttö vähemmälle ja keskittyä markkinoinnin salaoppeihin.

Nyt meillä on kokoomuksen siirryttyä liian lähelle demareiden oppeja Jyrki Kataisesta lähtien , myös kova syy syytellä juuri kokoomusta. Se ei ole vastannut ajan haasteisiin, juurikin kokoomuslaisten olisi nyt kannettava vastuuta, eikä haukuttava demarivetoista hallitusta. Koska demarit juuri toimivat noin kuin demari Sanna Marin ja demarikumppanit toimivat, ei silloin sellaista voi syyttää, koska demokratiassa heille on valta annettu.

Sen sijaan Orpo voisi itse katsella peiliin, miksi kokoomus ei ole saanut omaa sanomaansa lävitse, se ei ole kokoomukselle eduksi, että ainoa mitä Orpo pystyy tässä tilanteessa sanomaan, on hallituksen arvosteleminen.

Orpolla ja kumppaneilla on ollut vuosia aikaa kertoa kansalaisille mihin kokoomus oikeasti pystyy ja mitä kokoomus edustaa. MUTTA! Taru Tujusen oppien mukaan haluttiin tulla suurimmaksi ja kauneimmaksi puolueeksi ja ryömittiin demareiden tontille, oltiin niin työväenliikettä että demareistakin jotkut pimahtivat kokoomusta siitä torumaan.

Jyrki Katainen surffaili demareiden syliin oikein kunnolla, meni jopa pääministeriksi sixpackin sekasikiöhallitukseen. Toisteli televisiossa omaa mantraansa, että tämä hallitus vie kaikki teemansa kunnialla loppuun saakka, mutta kun alkoin näyttää siltä, että Katainen aukoi päätään, mutta mitään ei tapahtunut hyppäsi mies syrjään ja antoi vastuun polvihousupojalle.

Nyt sitten polvihousupojan seuraaja hymypoikapatsas Petteri Orpo on tyytynyt oppositiossa vain haukkumaan hallitusta. Petterin mieleen ei siis ole koskaan pälkähtänyt tehdä omaa politiikkaa.

Petteri Orpon oppositiopolitiikka muistuttaa kovin Jutta Urpoílaisen takavuosien oppositiopolitiikkaa, räksytystä räksytyksen perään hau hau hallitus hau hau.

Ota nyt jo Petteri se lusikka kauniiseen käteen ja ala lusikoimaan sitä omaa politiikkaa omille kannattajillesi, älä arvostele demareita koska se on aivan turhaa touhua, ei demarit muutu vaikka voissa paistaisi. Kokoomus sen sijaan voisi muuttua, jos palaisi juurilleen. Ei Oropo se niin mene että ensin ollaan niin demaria niin demaria, ja kun demarit sitten ottaakin keput mukaan hallitukseen aletaan haukkua demareita.

Sillä aikaa kun Petteri Orpo on haukkua louskuttanut hymyssä suin demareita ja hallitusta, on pääoppositiopuolue persut tehnyt KD:n kanssa sanattoman liiton, että aletaan vastustaa elvytyspakettia ja kaadetaan EU:n elvytyspaketti. Sehän tarkoittaa puheenjohtaja Petteri Orpo sitä, että kokoomus politikoitiin litskuun, kokoomuksen on nyt mentävä haukkumansa hallituksen tueksi puolustamaan elvytyspakettia. Sillä kokoomuksen yrittäjäsiipi ei tule hyväksymään sitä, että EU:n politiikkaa kokoomus alkaa miehissä kaatamaan persujen ja KD:n kanssa.

Kokoomus jäi persujen ja demareiden väliin kun toukka puun ja kuoren väliin, sieltä ei oikein kokoomuksen ääni kuulu. Voi voi Petteri olisi pitänyt ensin ajatella itse ja sitten vasta haukkua muita, kun oma pesä on kunnossa.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu