Euro-vaalit saamassa nimekkäät ehdokkaat

Euroopan parlamentin vaalit ovat Suomessa saavuttamassa sen tason, joka sille olisi ollut luonnollista jo heti alusta saakka. Nyt sinne ovat lähdössä useat nimipoliitikot, kun aiemmin kiinnostus oli tv:stä tuttujen kasvojen ja julkkisten varassa.

Jopa sellainen johtopäätös oli vallalla parlamentista, että se on vanhojen konkareiden poliittinen kaatopaikka.

Kun Heidi Hautala mokasi kotimaan politiikassa harmaan talouden parissa kompuroituaan, niin EU- parlamentissa hän oli yksi parhaista ja se kertoo jo paljon koko parlamentin tasosta.

Tai; kun Teuvo Hakkarainen rutisteli eduskunnan pikkujouluissa ja joutui hiukan huonoon valoon kotiman politiikassa, niin paikka europarlamentissa aukesi kuitenkin helposti. Mutta nyt, kun tähdätään meppiemme laatuun, ei Hakkarainen kelpaa edes tilkkeeksi listalle.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu