Hehhettelyä vihreille

Vihreiden päälle on nyt sadellut hehhettelyä, mutta oikeassahan tuo vihreiden enemmistö on, eli kannabis on nyt keskustelussa. Vihreiden puoluekokouksella ei juuri muuta uutisasiaa sitten ollutkaan. Media hehhettelee hetkisen ja sitten taas kaikki on ennallaan. Suomessa ei mikään muutu, vaikka kuinka eri puolueet yrittävät omituisia ulostulojaan.

Omituisinta on, että myös vapaan kannabiksen aiemmat kannattajakunnat yhtyvät hehhettelyyn tai olevat hiljaa. Kannabispalo on taas kerran väärin sammutettu. On siis väliä kuka saa esittää mitäkin.

Lääkekannabis saa nyt myös saman hehhettelyn osakseen ja niin edes päin. Pääasia tuntuu olevan, että kaikki hehhettelevät nyt vihreille ja vihreät itsekin yrittävät selitellä asiaansa hiukan häpeillen. Eli tehdään ensin äänestyspäätös ja sitten ei edes olla sen takana, tai ollaan mutta kiemurrellaan ja kaunistellaan asiaa.

Sama vika on monissa muissa pyrkimyksissä uudistaa lainsäädäntöä. Kun perussuomalaiset esittivät aikoinaan autoveron poistoa, niin voi sitä hehhettelyn määrää ja auto vero on yhä voimissaan.

Nyt vihreiden puoluekokouspäätöksen mukaista kannabislinjaa luulisi nyt ainakin kokoomusnuorten kannattavan, mutta hiljaista on ollut kuin huopatossutehtaassa.

En tykkää vihreiden politiikasta, mutta tässä asiassa on ja olisi nyt keskustelun paikka ilman sarvia ja hampaita. Toisaalta onko tämä nyt kosto sille, että vihreät itse eivät kunnioita kenenkään toisen tekemiä ehdotuksia, kun ovat se ainoa oikea ilmastopuolue omasta mielestään.

+5
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu