Henkilö vastaan henkilö

Toimittaja Maryan Abdulkarim katosi televisioruudulta, kun Timo Soini oli tulossa samaan ohjelmaan. Mikko Kärnä lupaa kadota keskustalaisilta vaalilistoilta, jos Paavo Väyrynen niille otetaan.

Tästä on tullut uusi tapa, että henkilö vastaan henkilö, ollaan niin omahyväisiä niin omahyväisiä. Minä en voi tulla tuon kanssa samaan kuvaan, tai minä en esiinnyt tuon kanssa samoilla listoilla. Itse asiassa minä en voi olla hänen kanssaan missään tekemisissä.

No tuo laittaa meidät muut erikoiseen asemaan, Maryan ja Mikko sullovat meidät muut samalla Paavon ja Timon kanssa samaan heidän väheksymäänsä lössiin. Me tavalliset tai tavattomat emme voi muuta kuin siunailla sivusta tätä menoa.

Minä joudun nyt kirjoittamaan samassa alustassa kuin Paavo Väyrynen, tuleeko minunkin lopettaa kirjoittaminen Puheenvuorossa, jossa Paavo Väyrynen kirjoittelee, että voisin päästä samalle tasolle Mikko Kärnän kanssa.

Miksi Mikko Kärnä ei vain voinut jättäytyä pois politiikasta? Miksi hänen pitää henkilöidä tuo kyllästymisensä politiikkaan? Jos minun pitäisi nyt kieltäytyä jostakin, vaikkapa kävelemisestä Oulun torilla, niin tuleeko minun tämän uuden tavan mukaan sanoa: ”Minä en voi enää kulkea Oulun torilla, koska demarit ovat siellä pitäneet vaalitelttaansa”.

Tai minä en voi mennä elokuviin, koska Paavo Väyrynen on mahdollisesti istunut siellä edellisessä näytöksessä???

Toimittaja Maryan Abdulkarim ja Mikko Kärnä, perukaa nuo puheenne julkisesti, eihän tuollainen kuulu suomalaiseen menoon. Toimittaja voi jäädä pois tv-ohjelmista koska vain haluaa syyttämättä muita ja saman voi tehdä kansanedustajat. Ei omaa nappia tarvitse kiilloittaa toisten kustannuksella. Ei asiat noin etene, henkilöt eivät riitele, vaikka olemme asioista eri mieltä. Tuo on lapsellista puhetta syyllistää Paavo Väyrystä siitä, että ei enää löydä keskustalaisesta politiikasta tarttumapintaa itselleen tai turhanpäiväinen lätinä ei enää innosta Ylen Jälkiviisaissa.

Kokeilkaa laittaa juomalaisiinne vettä ja painakaa sitten etusormenne veteen, kun otatte sormenne vedestä, niin jääkö veteen kuoppa? Jos jää olette korvaamattomia, mutta siihen saakka teidän on turha syyllistää muita omasta saamattomuudestanne. Kun osoitatte muita sormellanne, muistakaa, että silloin kolme sormea osoittaa suoraan omaan sydämeenne.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu