Ihanaa, rikkurit ihanaa!

Entisenä ay-aktiivina en kuvitellut koskaan liputtavani rikkureiden puolesta. Mutta nyt kun Keiteleen ”mersua” laitetaan pannaan, niin pakko on sanoa, että ihanaa rikkurit ihanaa.

Riku Aalto haluaa siis laittaa ikuiseen pannaan ja hakusaartoon yrityksen, joka ei ole puolivuosisataa toimeen imagonsa kanssa kertaakaan irtisanonut tai lomauttanut??? Mihinköhän tälläinen viha perustuu?

– Meidän mielestämme kaikki nämä työt ovat lakon alaisia, jolloin myös kaikki henkilöt, jotka yrityksessä työskentelevät, ovat rikkureita riippumatta siitä, ovatko he järjestäytyneitä vai eivät. (Iltalehti)

Järjestäytymisasteet rapisevat kyllä tämän jälkeen lisää. Eihän tuossa ole mitään järkeä lakkoilla viikkoja kolmen päivän takia? Varsinkaan, kun nämä päivät eivät tunnu jäsenistölle haittaa tekevän, niin miksi keskusjärjestön sitten pitää pullistella ja kantaa ikuista vihaa rehellisiä suomalaisia työntekijöitä ja yrityksiä kohtaan?

Harmittaahan se vietävästi, kun lakkorintama murenee, mutta syy ei ole rikkureissa, vaan siinä miten heppoisin perustein lakkoon on lähdetty.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu