Ilo irti Hersonissa

Toivotaan että hersonilaiset nyt saavat vihdoin sanoa oman mielipiteensä. Hehän tässä muutama viikko sitten äänestivät haluavansa kuulua Venäjään. Äänestystulos oli selkeä, eli lähes sata prosenttia halusi äiti Venäjän omaksi esikuvakseen. Nyt muutama viikko myöhemmin, he ryntäsivt katoille asentamaan Ukrainan lippuja.

Venäjä väittää Hersonia edelleen omaksi, vaikka pötkivät pakoon kuin rotat.

Putinille ei ole ilmeisesti ongelma tämä, mutta sellainen on slaavilainen luonto. Kun seinä tulee vastaan mielipide vaihtuu, siksi on tärkeää, että seinä pitää.

Nyt kun vielä iloa on niin sitä kautta toivoa myös paremmasta.

Ja jos Putinille ei ole ongelma vetäytyä Hersonista, niin hän voisi samalla häpeällä lopettaa koko erikoisoperaationsa. Kun kukaan ei kuitenkaan enää edes muista kunnolla miksi sinne sotaan lähdettiin.

Heti pois vaan, kun kerta rintamasuunta on käännetty kotiin.

Toisaalta, ehkä kosto tulee huomenna, mistä sitä koskaan tietää. Toivotaan että ei tule lisää itkua ilon perään.

+9
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu