Joka maassa on ongelmansa

Globaali maailma koostuu useista eri valtioista ja jokaisessa maassa on omat ongelmansa. Venäjä on nyt vain tottunut siirtämään omaa pahaa oloaan naapurimaihin. Putinin valta ja suosio vain nousee Venäjällä sitä mukaa, kun ”Länsi” tekee Putinille kiusaa.

Suomessa media on turhankin myötämielinen Putinin touhuille. Kerrotaan, että lähes kolmannes maailman valtioista on Putinin puolella. Miksi ei uutisoida, että reilu kaksi kolmasosaa on Putinia vastaan???

”Lähes kolmannes maailman väestöstä asuu maissa, jotka ovat Venäjän puolella”.

Meillä Suomessa on sääntö, jossa kaksi kolmasosaa riittää lähes mihin vain, mutta mediassamme vajaa kolmannes on uutisoinnin paikka, jos tässä ei ole kyse Venäjän valkopesusta niin mistä sitten?

Ikäänkuin tasapainon vuoksi pitää Venäjän tekoja myös puolustella. Miksi näin pitää meidän nöyristellä, onko pelkomme niin suuri, että sitä on lievennettävä. Putinin valkopesu on typerää, sillä hänellä ei todellakaan ole ollut eikä ole mitään asiaa mennä suvereniteetin ylitse.

Meidän ei tarvitse tasapainoittaa omia puheitamme. Kun olemme jotain mieltä niin olemme, eikä siinä tarvita sääliä Putinia kohtaan.

Nyt Putin itkee omilleen, että hänellä ei ole muita vaihtoehtoja!

KYLLÄ ON! Putinilla on paljonkin vaihtoehtoja, mutta miehen ego ei anna niitä vaihtoehtoja käyttää. Eli Putin voisi aivan hyvin vetäytyä Ukrainasta täysin tyhjin käsin, eli hän voisi luopua Krimistä ja Donpassista. Maksaa sotakorvaukset Ukrainalle ja pyytää pahoja tekojaan anteeksi, sillä hän on globalisaatiossa hävinnyt kahden kolmasosan sännöllä muulle maailmalle. Sitä on turha suomalaisen lehdistön muuttaa ”lähes kolmasosan” sääliksi.

Putin näpit irti Ukrainasta! Olet suurin luuseri mitä tiedän.

+6
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu