Jos ei homma skulaa, niin vaihdetaan naista

SAK on vaihtamassa valtakunnansovittelijaa, kun asiat eivät etene heidän toivomalla tavalla. Nythän on niin, että sovittelijassa ei tarvitse olla mitään vikaa, jos SAK:n peili on vino.

Pitääkö olla useampi kokki? Eli mitä useampi kokki sen parempi sopu, sanoo SAK:n väki?

Ehdotan että lainataan kansallispelistämme pesäpallosta lyöjäjokerit, eli jos ei homma pelaa, niin SAK nimeää joukostaan uuden valtakunnansovittelijan (Lauri Ihalainen) ja sitten jatketaan. Kun EK saa sisävuoron on EK:lla oikeus ottaa ”jokeri” omasta joukostaan (Vuokko Piekkala). Luulenpa vain, että tämä ei ole se oikea tie.

Vai onko vaan näin, että SAK kiukuttelee, kun on jäämässä alakynteen?

Silloin sanon, että ompa Elorannan porukka tosi huono häviämään.

Vai ihan niin on, että valtakunnansovittelija on puolueellinen, sehän on sama kuin väittäisi, että Tarja Halonen oli puolueellinen ns. kahden lautasen politiikassaan.

Puoluellisuus on aina pelissä sellainen natsikortti, jonka nyt SAK veti ensimmäisenä esiin. Tällä halutaan pelata aikaa ja saada omat rivit ojennukseen, kun tappio on vielä nielemättä.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu