Kata ynseämmin

Matias Mäkynen = Kata ynseämmin (anagrammi)

Suomi ja viisumit venäläisille ovat puhuttaneet viime viikkoina. Eilen Matias Mäkynen päästi oikean sammakon suustaan, väittämällä että me suomalaiset olemme oikeusvaltio ja Viro ja muut venäläisille viisumin evänneet eivät ole. Hän ei maininnut Viroa nimeltä, mutta ainakin Virossa näin ymmärrettiin ja itsekin sen noin eilen jo tulkitsin.

En vain ole lainkaan hämmästynyt, että eilisen ohjelman jälkeen alkoi tänään Suomessakin tapahtua. Olemmeko nyt siirtymässä pois (Mäkysen) oikeusvaltioiden joukosta?

Kiitettävästi Matias Mäkynen kiemurteli puolueensa ja pääministerin puolesta, mutta pieleen meni ja pahasti. Voiko ynseämmin enää pöytäänsä kattaa?

+3
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu