Kenen lapsia, Kiky ja Aktiivimalli?

Kiky oli Juha Sipilän suurin vääntö. Nyt siitä sitten lakkoillaan. Juha Sipilän hallituksen Aktiivimalli on jo romutettu, joten kaikki se mitä Sipilän hallitus synnytti on jo kohta kannettu romukoppaan.

Heitetäänkö siinä nyt lapset pesuvesien mukana?

Ihmeellistä tässä asiassa on, että Juha Sipilänkin joskus luotsaama Suomen Keskusta istuu nyt purkamassa näitä Sipilän lapsia, yhdessä muiden hallituspuolueiden kanssa.

Tätäkö se demokratia parhaimmillaan on, eli puretaan ja keritään sen kun keretään?

Eipä juuri Suomen Keskustan kannatus näillä toimilla nouse, eikä sen mukaan ole ihmekään, että Juha Sipilä on hiljaa takarivissä ja uusi puheenjohtaja Katri Kulmuni, jutustelee vain gallupkannatusen värähdyksistä.

Sillä aikaa kun pääministeri Sanna Marin kiertää naapurimaissa markkinoimassa Suomea istuu Katri Kulmuni kotimaakunnassaan vekkihame päällä ja odottelee uusia värähdyksiä. Kannatus ei vain taida värähdellä ylös ilman tekoja.

Ehkä nyt kannattaisi jonkun selittää, miksi ihmeessä se kiky oli silloin niin helevetin tärkeä ja miksi se ei sitä nyt enää ole?

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu