Kiitos Finnair, – vihreät kiittää

Joensuuhun, Jyväskylään, Kajaaniin, Kemiin ja Kokkolaan ei enää tulevaisuudessa Finnair lennä, Greta Juhana ja vihreät kiittävät.

Joensuuhun on laskeutunut maan suru, koska Matti Vanhanen pari viikkoa sitten lupasi, että lennot jatkuvat, mutta eivät jatku. Matti Vanhanen lupaa vielä vuoden 2021 loppuun valtion tukitoimia, mutta nekin ovat kertaluontoiset ja kaupalliset lennot eivät voi olla valtion maksamia jatkossa.

Vihreät ilmastoaktiivit voisivatkin nyt joukolla muuttaa Joensuuhun, Jyväskylään, Kajaaniin, Kemiin ja Kokkolaan ja miksei myös Kaipolaan ja Naantaliin. Siellä kun ollaan nyt ilmaston pioneerejä ja esimerkillisiä koko globaalin maailman edessä.

Onnea siis Joensuuhun, Jyväskylään, Kajaaniin, Kemiin ja Kokkolaan maailma pelastuu ja te olette mahtavia. Ihmiset pysykää kotonanne, ja peskää käsiänne älkää ihmeessä lämmittäkö turpeella vaan nauttikaa elämästänne siellä ihanassa fossiilittomassa olotilassanne.

Vihreät ovat onnistuneet siinä missä korona ei, vai oliko se sittenkin toisin päin?

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu