Kikystä kannattaa taistella

Nyt on sekin ihme nähty, että kikystä joku haluaa kynsin hampain pitää kiinni. Kikyssä on siis jotain järkeä oltava. Jos kiky olisi tyhmä asia Suomelle tai elinkeinolle, ei siitä nyt tarvitsisi lakkoilla.

Ay- liike siis halua ampua omaan jalkaansa, kun on purkamassa kiky-sopimusta, sehän pitkässä juoksussa tulee työntekijöille ja kaikille suomalaisille kostautumaan.

Tähän hetkeen saakka ei ole kukaan halunnut rummuttaa kikyn toimivuuden puolesta, mutta nyt työnantajapuoli on kovasti kiinni tässä sopimuksessa. Nyt sitten katsotaan mistä paperikone pissii?

Sitä en ymmärrä, miksi kiky-sopimusta ei haluta jalostaa, se halutaan eliminoida kokonaan. Ay-liike on nyt unohtamassa sen mistä kaikista leikkauksista vältyttiin kiky-sopimuksen myötä. Ne heinäsirkkaparvet on yhä päämme päällä olemassa, jos ei tämä hallitus olekaan leikkaamassa, niin leikkaukset eivät katoa mihinkään.

Kiky-sopimuksen kaatuminen on sama kuin kusisi omiin housuihin, lämmittää hetken, mutta sitten tulee äitiä ikävä.

Koskaan en ole ollut lakkojen kannattaja, mutta nyt toivon hartaasti, että nämä lakot alkaisivat ja kestäisivät pitkään. Siinä sitten vieressä katsotaan, kun ay-liike romuttaa Suomen mahdollisuudet ja vaivumme syvälle suohon.

Älkää siis paperimiehet antako periksi, tyhmyys saakoon vallan, jota se niin suuresti janoaa. Tyhjennetään lakkokassat ja tyhjennetään Suomen mahdollisuudet. Sitten katsotaan kuka loppujen lopuksi olikaan oikeassa.

Tapelkaa nyt, sillä olette ongelmanne itse aiheuttaneet.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu