Korona oli toista mieltä

Eilen hyvin voimakkaasti uutisoitiin, että korona on kääntynyt laskuun, eli olemme saamassa otteen koronasta. Mutta yllätys yllätys Yle uutisoikin tänään otsikolla:

30.10. klo 11.39 Suomessa todettu 344 uutta koronatartuntaa – uusi päiväkohtainen ennätys

On suoranainen ihme, että uutisointi eilen oli vielä sellaista kun oli, koska epäilen että päiväkohtaiset luvut joita media ilmoittaa ovat juuri edellisen päivän tietoa, vaikka uutisoidaan, että tänään! Miten ihmeessä muuten voisi aamupäivällä ilmoittaa, että tartunnat ovat tänään x-määrää, kun päivä ei ole kunnolla vielä alkanutkaan?

Eilen siis uutisoitiin, että olemme kääntyneet tartuntojen osalta laskuun, mutta tänään tartuntojen määrä onkin kautta aikojen ennätys! Kuka enää pysyy uutisoinnissa mukana?

Mitä tapahtui 13. heinäkuuta silloin tartunnat todella olivat alakantissa. Mikä silloin petti kun uusi nousu tartunnoissa alkoi?

13. heinäkuuta nukahdimme ja oletimme, että nyt se on sitten siinä, vaan eipäs ollutkaan. Tasan kuukausi meni, ennen kuin tajusimme antaa maskisuosituksen, joka annettiin 13. elokuuta. Kuukausi on siis tilanteen tarkkailuaika ja sen jälkeen vasta tulee päätökset.

Mihin kaikkeen hukkaantuu tuo hallituksemme aika ja miten ihmeessä eilen voitiin kertoa, että tilanne on menossa parempaan päin?

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu