Kuolemansairas

Saako kuolemansairas tehdä ennen poistumistaan tästä ajasta ikuisuuteen ihan mitä vaan? Ja se on hänelle sallittava, kun on itsekin kuoleman oma.

Tähän päätökseen voi tulla kun lukee nyt otsikoita, joissa epäillään Putinin olevan kuolemansairas, eikä elä enää pitkään. Voi hellanduudeli sentään. Onko pikkuinen Putin nyt kuoleman oma? Ja saako hän nyt sympatiat osakseen?

Mitä mitä, tätäkö on tasapuolisuus, että jos kuolema kutsuu, niin ei tarvitse yksin lähteä. Komentaa vain sotajoukot kostamaan omaa sairautta naapurimaahan.

Jokainen tieää että tuollainen mies omn ”sairas”, mutta että oikein kuolemansairaskin vielä. Minä uskon, että jokainen leipää syönyt kuolee lopulta, miksi meillä kaikilla ei tule mieleen lähteä kostamaan omaa kuolemaa raiskaten ja ryöstäen ja samalla summittaisella ohjustulella hyökäten haluamaamme maahan?

Ällöttää katsella joka tuutista noita Putinin pärstän kuvia, milloin missäkin teemassa hän putkahtaa esille. Eikä tuo naamavärkki jo joutaisi jollekin pakotelistalle. Jos halutaan Putinin kuvilla saada parempaa levikkiä, tai parempaa uutisointia, niin minun mielestä metsään on menty. Ällöttävä naama ja uutinen kyllä minulta jää lukematta.

+5
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu