Leopard 2A6 ei kahta ilman kolmatta

Panssarivaunut puhuttaa nyt, mutta puheet eivät auta Ukrainaa yhtään. Nyt voisi Suomi avata pään ja antaa kolme Leopard panssarivaunua ja kouluttajat niille puoleksi vuodeksi. Se on Suomelta suuri uhraus, mutta sen jälkeen olisi varaa puhua, että muut Euroopan maat ottaisivat esimerkistä opikseen, myös Moskova.

Jos Suomella oli vara riisua yksi Leopard aseista ja laittaa jalustalle Parolan tien varteen maamerkiksi, niin kyllä meillä on varaa kolme antaa Ukrainan avuksi. Kun se samalla auttaa myös Suomea.

Nyt Sauli Niinistö ryhtiä ja näkyvyyttä on tarjolla päänavaajana. Puhetta on jo kuultu tarpeeksi.

Jos on aikomus yhteensä antaa 200 panssarivaunua, niin laskennallisesti se kolme on Suomen osuus, vaikka kaksikin olisi riittävästi, mutta vanhan sanonnan mukaan kerta kiellon päälle, tai ei kaksi ilman kolmatta. Eikä silloin tarvitse enää selitellä mitään. Homma käyntiin ja rautaa rajalle. Olihan Suomella varaa luopua maamiinoistakin Tarja Halosen kaudella.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu