Maailma takaa useamman kansamurhan samalla iskulla

Ukrainassa on meneillään kansanmurha. Totuus on hyvin raaka, mutta totuudelta emme saa silmiämme ummistaa. Paitsi, että siellä on meneillään useamman kansan murha ja pelattu jopa niin, että ”tuomitut” hoitavat toisiaan hengiltä. Aitoja venäläisiä tuskin on ukrainalaisten kimpussa montakaan, hehän ovat Suomessa shoppailemassa ja kyläilemässä. Aito venäläinen on nyt hissuksiin ja sanoo, että ei ole sota, vaan erikoisoperaatio.

Siellä vähemmistöt, eli ei niin aidot venäläiset suorittavat kansanmurhaa, mutta eivät huomaa että se onkin he joita siellä nyt murhataan ukrainalaisten toimesta. Maailma katsoo, että ukrainassa tehdään kansanmurhaa, vaan eivät huomaa, että siellähän asiat toimvat molempiin suuntiin. Putinin porukat katsovat sivusta ja hihittelevät tyytyväisinä, kun Putinin kuolemaan tuomitut ampuvat toisensa kuoliaaksi. Kaksi kärpästä yhdellä kertaa. Ja samalla venäläiset voivat shoppailla rauhassa Suomessa, koska viisumi on kuulemma pakko myöntää jos sellaista anotaan. Se on EU-direktiivissä, – kuulemma!

Tehdään viisumikäytäntö, jonka tarkoitus on seuloa maahamme tulevaa ihmisjoukkoa, mutta kas kas, sillä ei saa seuloa EU-direktiivin mukaan tulijoita akanoista.

Ja sitten tämä Nato, antaa aseita ukrainalaisille, mutta vannottaa samalla, että iskut eivät saa ulottua oman rajan ylitse, eli Venäjän joukot saavat rauhassa rajan takana pommittaa minkä ennättävät. Entäs tämä YK? Mitä tekee YK? Ei juuri mitään lohdullista ole saaneet aikaiseksi. Ai niin, Turkki sai sovittua Venäjän kanssa hyvän sopimuksen ydinvoimasta, eli palkkio Turkin toimista Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyyden torppaamisessa. Natossa voi siis olla yhtä aikaa Venäjän kanssa samaa mieltä olevia, samaan aikaan kun Venäjä uhaa koko maailmaa ydinsodalla ja tapattaa omaa kansaansa Naton aseilla ukrainalaisten toimesta.

Putinille siis win win tilanne syrjityt kotimaiset vähemistöt ja syrjäseutujen hiljaiset lähetetään ukrainalaisten tapettaviksi ja samalla ukrainalaisia kaatuu kuin heinää. Ja me vain täällä myönnämme uusia kulkulupia venäläisille turisteille entiseen malliin, koska direktiivi niin on kirjoitettu.

Huh heijaa olemme me tosi pölijiä.

+17
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu