Maski on myös hoidettava oikein

Maski puhuttaa, mutta en ole liioin kuullut puhuttavan tupakan natsoista, Eikös ne heitetä sikin sokin kadulle ja puistoihin, oven pieliin ja aidan vieriin?

Aivan kuten yleiskuvassa alkaa nuo suojamaskitkin olla huolimattomasti jätettynä. Ajatellaanpa, että maskeista olisi hyötyä ja sinulla olisi tietämättäsi korona itselläsi, tapaisit henkilön jolla myös on korona, eli maskisi molemmat puolet ovat ”saastuneet”! No heitätkö sellaisen tuosta noin puolihuolimattomasti roskiin.

Ajatellaanpa wc-paperia siihen lyödään leima vain toiselle puolelle, mutta ei kenellekään tule pieneen mieleenkään huitaista sitä kadulle tai roiskiksen reunalle roikkumaan. Ja paska on vain esteettinen haitta ei mikään tartuntatauti.

No yleisötilaisuuksiin on varattu ovelle käsidesiä ja jopa uusia puhtaita maskeja. No jos ensimmäisellä tulijalla on virus mukana niin ottaessaan maskia saastuttaa laatikon reunamat ja viruslinko on valmis.

Käyttäkää siis omia steriilejä maskejanne ja huolehtikaa niiden asiallisesta hävittämisestä.

Myös tupakoitsijat kerätkää tumppinne sellaiseen paikkaan missä mahdollinen virus ei pääse leviämään. Kun kukaan ei tiedä kenellä se millonkin on, eli jokaisen on käyttäydyttävä, kuin sinulla olisi se virus ja et sitä silloin tietysti halua levittää muihin.

Myös purukumit ja nuuskamällit ovat mahdollisia levittäjiä. Miksi nyt puhutaan vain maskeista ja käsien pesusta???

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu