Mestari ūüíē

Eilisen avaukseni kommenteissa joku säälittävä ilkesi sanoa minua valehtelijaksi ja nyt sitten saa mitä tilasi.

Maailmassa on 65 miljoonaa pakolaista, joista ylivoimaisesti suurin joukko elää pakolaisleireillä, jonne suuri Mestari heidät haluaisikin kokonaan elämään ja elättämään itsensä pienimuotoisilla tehtailla, kuten hän itse sanoo.

Ns mestari myös kertoo, että Eurooppa haluaa vain päteä pakolaiskysymyksellä ja hankkiin heillä itselleen vain hyvää mieltä ollakseen äänestäjille mieleen. Tämä kaikki sitten maksaa maltaita, paljon paljon enemmän yksilöä kohden kuin mitä pakoloisleirillä pakolaisen sietäminen maksaisi. Tuohon mielestäni ei tarvita kaksisia leukaluita nuin sanomaan.

Suuri idoli jota mestariksi kutsutaan tunnustaa myös, että suurin osa ihmisistä on sismmässään rasisti, mutta useimmat saavat sen rasismin tukahdetuksi ikään kuin kohteliaisuussyistä. Aikamoinen yleistys mieheltä jota kutsutaan erittäin viisaaksi mieheksi.

Eli me eurooppalaiset ostamme hyvää omaatuntoa ottamalla Eurooppaan pakolaisia joita ei oikeasti täällä tarvita tai heidän ei olisi pakko tänne tulla. Me kuulemma maksamme tästä isoa hintaa, ja siksi pitää perussuomalaisten kertoa meille että olemme typeryksiä, valehtelijoita ja vaikka mitä, jos emme kaikki usko mitä suuri mestaaja puhuu. (Sahuri- sahaa, eli mestari -mestaa)

Tiet√§√§kseni pakolaisille ”tuhlattua” rahaa ei ole korvamerkitty kenenk√§√§n maksettavaksi, joten jokainen joka luulee maksavansa jonkun toimettoman el√§misen voi sanoa valehtelevan. Valehtelevan siksi, ett√§ h√§n ei todellaaan voi tiet√§√§ mit√§ h√§nen verorahoillaan maksetaan. H√§nen verorahansa voivat menn√§ tienkunnostukseen, vanhustenhoitoon tai vaikkapa eduskunnan yll√§pitoon.¬† Jos joku voi sanoa paljonko h√§nen verorahoistaan menee pakolaisille ja paljonko vaikkapa Tasavallan Presidentin Itsen√§isyysjuhliin niin hyv√§ on ja h√§n kertoo sitten miten eurot jakautuvat?

Valtion budjetissa verotuotot ovat noin 45,5 miljardia joka tekee jokaista suomalaista kohtaan noin 8000 euroa. No verotiedot ovat juuri julkaistu, eli aika moni maksaa reilusti enemmän. Useimmat suuria verosummia maksaneista ei kuitenkaan ensimmäisenä nurise pakolaisten osuudesta, vaan monista muista eri asioista, kuten jäykistä työsopimussuhteista tai ylisuureksi paisuneesta julkisesta sektorista, joka maksaa heille paljon enemmän kuin muutama pakolainen.

Suuri mestaaja puhuu my√∂s, ett√§ somalitaustaisia pakolaisia ei ole yhdess√§k√§√§n maailman kolkassa saatu t√∂ihin, sill√§ tavalla kuin mestaaja itse tietysti m√§√§rittelee. Sir Mohamed ‚ÄĚMo‚ÄĚ Farah on yksitt√§inen poikkeus t√§ss√§ asiassa, sill√§ h√§n on somalitaustainen kest√§vyysjouksija joka edusti Britanniaa aika hyv√§ll√§ menestyksell√§. Tunnen itsekin er√§√§n toisen Mohammedin joka tulis Moskovan ja Pietarin kautta Somaliasta Suomeen. Virui ensin Valkealassa vastaanottokeskuksessa, sitten siirrettiin Joensuuhun ja asui siell√§ jonkin aikaan Jussi Wihosen (ps) suvun rakentamassa rivitalossa. Suomen huonon kohtelun takia t√§m√§ tuntemani Mohammed muutti Lontooseen ja sai siell√§ heti sotilaslent√§j√§n paikan. Mohammed kun oli lent√§j√§ ammatiltaan.

Wihosen perhe sai pakolaisten ansiosta rivitalolleen käyttöä, sillä muuten se olisi vasten 90-luvun lamaa ollut heille melkoisen kohtalokas kohde taloudelllisesti. No pakolaiset olivat nykyiselle kansanedustajan perheelle siis jonkinmoinen onnenkantamoinen, Hotelli Juliessakin oli pakolaisia ja vuokrat tulivat perheelle mestaajan paljon parjaaman järjestelmän kautta. Suurin osa pakolaisten aiheuttamista kuluista siis valuu kantasuomalaisten taskuihin, koska somalien on syötävä, asuttava ja niin edelleen. Raha liikkuu ei se tee pesää monien suomalaistenkaan taskunperille, eikä sunikaan pakolaisten taskut pullota ylijäämistä.

Koska minua sanottiin jo aiemmin valehtelijaksi, niin kertokaa persut sitten itse se totuus, eli paljonko tilist√§nne maksatte niin sanottua ”pakolaislis√§√§”, kun siit√§ niin kovin mieluisasti paasaatte.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu