Miksi translaki nostaa tunteita?

Jos ihminen kokee olevansa nainen tai mies, niin miksi hänelle ei suoda mahdollisuutta olla se mitä hän haluaa? Jos ihminen haluaa olla mies ja on syntynytkin mieheksi, niin ei hän varmaankaan halua muuttua vuodeksi naiseksi, ainoastaan sen takia, että saisi armeijassa isompaa päivärahaa.

Jos ihminen ei ole mielestään terve, hän menee lääkäriin ja saa ehkä diagnoosin ja hoitoa. Jos nainen kokee olevansa mies, hän menee lääkäriin ja saa monen mutkan kautta hoitoa. Sukupuoli ei ole sairaus, mutta voi tehdä kenet tahansa sairaaksi jos kokee olevansa eri sukupuolta jota luoja on ajatellut.

Nyt tästä on tehty poliittinen kannnanotto. Poliitikot olevat oikeassa tai väärässä. Kun ihminen itse haluaa päättää, niin siihen on oltava yhteiskunnan luomat rajat. Näitä rajoja nyt ollaan päättämässä. Olisiko parempi, että näitä rajoja ei koskaan käsiteltäisi. Nyt enemmistä on päättämässä miten asiassa toimitaan ja nyt on sen päätöksen aika. Mikä tässä on niin vaikea ymmärtää. Lakia on valmisteltu pitkään ja hartaasti, ja nyt sen toivotaan kaatuvan sellaisten ihmisten toimesta, jotka kokevat olevansa oikeassa kehossa.

Meitä oikeassa kehossa olevia on onneksi enemmistö, mutta emme antaisi tässäkään asiassa jokaisen päättää itse. Haluamme olla viisaita ja päättää muiden puolesta. Eikös yksilöt ole kuitenkin äänestäjien joukkovoima?

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu