Missä ihmeessä ne natsit luuraa?

Putin on etsinyt natseja kohta joka helkkarin maasta, mutta ei ole tainnut niitä löytää. Missä ihmeessä ne natsit oikein luuraa? Sota sinänsä on minusta jo rikos, mutta nämä sotarikokset siihen päälle vielä. Ja miehellä on otsaa toivottaa rauhallista voitonpäivää ukrainalaisille.

Ei siitä operaatiosta voittoa tullut, mutta tulihan helevetinmoinen suru. Apu-lehdessä oli joskus sellainen kisa, että etsi missä Jallu luuraa? Olisiko nyt autettava Putinia sen verran, että etsittäisiin ne natsit hänelle esiin? Kun eivät ole natsit vielä löytyneet raiskaamalla, tappamalla, ohjuksia ampumalla summittaisesti tai tarkoituksella, aivan mihin sattuu jne…

+13
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu