Mistä sais taas?

Putin miettii kuumeisesti mistä sais taas uusia lennokkeja? Ne Iranista kuukausia ennen sodan syttymistä toimitetut on taas ammuttu rajan yli Ukrainaan. Iranin mielestä parasta ennen päiväys tarkoittaa päiväystä ennen Ukrainaan suoritettua hyökkäystä.

Putin on taas niin rakastunut paukuttelemaan ihmisiä hengiltä, että hän ei katso milloin on lennokit toimitettu, kunhan niillä vain saa mahdollisimman rumaa jälkeä vihaamansa ukrainalaisen kansan keskuudessa. Putin on samaa sarjaa kuin Pohjois-Korean ”rakettiukko”, iloa pitää saada nuuskaamalla ruudin hajua. Ja kumpikin on ansioitunut valehtelija.

Ihmettelen tässä itsekseni, mitä iranilaiset hyötyvät ukrainalaisten teurastuksesta? Eihän tässä ole enää mitään järkeä. Ukrainalainen vilja ruokkii nälkäiset kansat, mutta Iran on ottanut asiakseen auttaa Venäjää tuhoamaan kokonaisen kansakunnan.

Ja mitä tekee Kiina? Kiina katselee milloin aika on kypsä hyökätä Taiwaniin, siksi Kiina ei nyt halua ottaa kantaa Venäjän hyökkäykseen. Kiina toivoo, että kukaan ei ota kantaa kun he hyökkäävät.

Nyt on pyhäinpäivä, me kiiruhdamme haudoille muistamaan omia kuolleitamme. Venäjä kiiruhtaa sanomaan, että kohta paukkuu ja kovaa Hersonissa, eli siellä jonka he hetki sitten sanoivat olevan alue, joka liitettiin Venäjään suojaan. Hersonia suojellaan uhkaamalla laittaa sinne atomipommi tai hukuttaa se tulvaveteen. Omituisten otusten kerho Unicef katsoo mitä tapahtuu, mutta on voimaton. Katsekin on alkanut harhailla jo vuosikymmenet sitten, eikä kukaan tee mitään, että kohde tarkentuisi.

Ja mitä tekee suomalaiset? He odottavat kuinka korkealle energiayhtiöt ilkeävät hintojaan sodan varjolla nostaa!

+13
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu