Musta jumala

Musta eli minusta jumala on aika ovela, kun laittaa virukset ohjaamaan ihmisen tahtoa. Ihminen ei saa mitään muuta kuin tuhoa aikaan ajattelee jumala ja antaa viruksille käskyn hoitaa homma himaan.

Covid-19 0n syntynyt ja alkaa hoitaa jumalan oikeudella tehtäväänsä. Ihmisille tulee niin sanotusti hätä kännykkään, eikä edes Sanna Marin selviä viruksesta kuin rajoja sulkemalla. Pontius Pilatuskin jo ennusti viruksen tulon pesemällä kätensä, sen jälkeen kun ensin oli tuominnut jumalan ainokaisen pojan ristille. Pilatus oli viisas mies ja ajatteli jumalan komentavan virukset hänenkin kimppuunsa ja siksi hän pesi kätensä huolellisesti.

Ihminen on viisas ja insinäöri on lähes jumala, mutta jumala hallitsee kaiken. Jumala myös tietää kaiken ja siksi ihmisen olisi nyt hyvä oppia koronasta jotain muutakin kuin kuoleman pelon.

Kuolema on vain syntymälahja, joka meillä jokaisella on, mutta se elämän optio on jumalan tahdossa. Minulle pienenä opetettiin, että jumala tietää kaiken ja yksikään hius tai karva ei katkea jumalan tietämättä. Nyt sitten kauhistelemme jumalan luoman viruksen kynsissä, kun tulisi vain nöyrtyä ja alkaa elää jumalan oppien mukaisesti.

Ja mitä me teemme? Yritämme kuumeisesti kehitellä jumalalle vastaiskua rokotteen muodossa, sen sijasta, että lopettaisimme maapallon ylikansoittamisen ja jättäisimme lapsellisen turhanpäiväisen lentelemisen paikasta toiseen ilman suurempaa päämäärää.

Kun teimme maapallosta pienen lapsellisen helpolla matkustamisella ilmateitse mihin maailman kolkkaan tahansa mistään mitään välittämättä. Niin jumala kosti sen meidän omien tekojemme kautta, eli kiivas matkustelu luo virukselle lähes rajoittamattomat mahdollisuudet levitä ympäri maapallon hetkessä. Me itse levitämme virusta, jota sitten yritämme sinnikkäästi torjua. Aika velikulta tuo meidän jumala, että keksikin tuollaisen näkymättömän voiman avukseen.

Kun Suomen vihreät ja ruotsalainen Greta yrittivät sanoa, että ilmasto on pelastettava hinnalla millä tahansa, eivä he puhuneet todella tämän mittaluokan uudistuksista näin pienessä ajassa. Vaan heidän tarkoitus oli vain puhua itselleen parempi pelipaikka, jossa sitten voisi lennellä kertomassa tätä vihreiden ilosanomaa ympäri maailmaa.

Jos vihreät ja Greta oikeasti olisivat olleet huolissaan, niin he nyt riemuitsisivat tästä kaikesta täysin rinnoin, mutta he ovat nyt asiasta hipi hiljaa, vaikka itse jumala on heidän tukenaan piskuisen viruksen muodossa.

Maailma on pysähtymässä ja vain rokotteen avulla saamme lisää uskoa tulevaisuuteen. Mikä onkaan nyt vihreiden sanoma. Tuleeko rokotteet tuhota ja antaa viruksen jatkaa jumalan työtä, joka on johtanut juuri siihen jota vihreät niin kipeästi toivoivat. Lentoliikenne on vähentynyt, kerskakulutus on pienentynyt, ihmiset pesevät käsiään, eivätkä koskettele toisiaan. Paperin kulutuksen väheneminen lopettaa saastuttavia paperitehtaita jne.

Ihmiset saavat lopputilejä, eivätkä siten enää ajele autoillaan enää päivittäin töihin ja takaisin, maailma pelastuu koko ajan lisää ja lisää, mutta miksi vihreät eivät näytä iloaan?

Eikös vihreiden kannatus tulisi nyt olla aivan tapissa, sillä kaikki heidän teemat ovat toteutuneet ja ilmakin pelastuu joskus sadan vuoden päästä, kunhan hiilitasapaino palautuu. Mutta vihreät eivät ole iloisia, kun tämä jumalan pieni apulainen teki heidän nenänsä edessä tämän kaiken. Olisiko vihreiden nyt laitettava sellainen tarina liikenteeseen, että oikeastaan koko virus on heidän tekosiaan?

Silloin vihreiden suosio kimpoaisi ohi demareiden ja perussuomalaiset alkaisivat taantua, vaikka virus auttoi persujakin laittamalla rajat kiinni. Se mikä vielä kaksi vuotta sitten oli täysin mahdotonta, eli laittaa rajat kiinni, niin nyt sen tekevät demarivetoisessa hallituspolitiikassa vihreät ja vassarit, vaikka vielä kaksi vuotta sitten se oli näille puolueille täysi mahdottomuus.

Jumala teki pienen viruksen kanssa tämän kaiken ilman puoluetukea, ilman Jussi Halla-ahoa, ilman köyhyystutkijan apua, ilman Greta Thunbergin perjantailakkoilua. Ja silti he kaikki ovat nyt taistelemassa virusta vastaan, vaikka virus teki sen mitä he halusivat.

Ex pääministeri on äskettäin lausunut, että kaikille susille vain nappi otsaan, sen hän uskaltaa sanoa, kun ei ole enää pääministeri. Ehkä Sanna Marinkin lausuu jotain sellaista mitä nyt ei viran puolesta uskalla sanoa, joskus kolmen vaalikauden jälkeen. Sanoo ehkä, että virus vieköön kaikki paperitehtaat perikatoon!!!

Minä uskon evoluutioon, eli jumalan pieneen apulaiseen joka tappaa tarvittaessa, kun on pakko tehrä jotain, muuten eivät immeiset näytä tätä asiaa oikein uskovan.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu