Nato-jäsenyys määrittää vihollisuuden Venäjällä

Outo venäläinen filosofia määrittää Naton jäsenmaat omiksi vihollisiksi. Mutta toinen filosofia antaa luvan hyökätä ystäviä vastaan, siis maita jota eivät kuulu Naton jäsenyyteen.

Venäjä kertoo myös vahvasti, että Venäjää ei voi eristää muusta maailmasta, mutta toimii koko ajan tavalla, että se vaatii eristämistä. Putinin valitus siitä, että häntä ei länsi kunnioita, vaikka hän riehuu miten sattuu ja kiukuttelee joka asiasta. Miten tuollaista kiukkupussia kukaan voisikaan kunnioittaa.

Jos ette usko niin tapan ihmisiä lisää!!!

Jo ennen presidentiksi valitsemista miehellä oli pääministerinä suuri vastuu: ”Toinen Tšetšenian sota käytiin Venäjän ja Tšetšenian välillä vuosina 1999–2009. Ensimmäinen Tšetšenian sota oli päättynyt Venäjän tappioon, mutta Tšetšenian itsenäisyyttä ei ollut tunnustettu. Terrori-iskut saivat Vladimir Putinin lähettämään Venäjän joukot takaisin Tšetšeniaan.” (Wikipedia)

Terrori-iskut on myöhemmin tulkittu ”Mainilan laukauksiksi”!

Aivan kuten nyt mennään ensin tekemään operaatiota denatsifikaation varjolla ja poistamaan johdosta juutalainen natsi, ym…

Sitten kun saadaan köniin, niin sanotaan, että ukrainalaiset lavastivat jäljelle jääneet ruumiit. Mennään kuitenkin pelastamaan venäläismielisä Donbassiin. Ei osata lopettaa, voitto pitää olevinaan saada, vaikka lähtökohta on ollut valheellinen, niin järki ei tapaa pääkuorta misssään vaiheessa jotta suu pukisi sanoiksi: ”Olimme väärässä”! Anteeksi, lähdemme pois omaan maahamme häntä koipien välissä ja palautamme ryöstämämme pesukoneet ja puhelimet.

Suomessa presidentti Halosen suulla kuitenkin valkopesemme tätä kauheutta ja toveri Tuomioja sekoittaa Nato-pakkaa sen kuin ennättää. Piskuinen Jussi Saramokin (vas) yrittää inistä, että Trumpin takia ei Suomen kannata liittyä Natoon. Voi pyhä jyssäys teidän kanssa, eikö mikään ole riittävästi? Eikö mikään Putinin virhe avaa teidän ruplista kiiluvia silmiänne? Saksa on ostettu ruplilla hiljaiseksi. Saksalla on kaasunapanuora liian vahva, mutta eivät pysty öljyäkään katkaisemaan, vaikka se olisi mahdollista muualta ostaa.

Natseista vapautunut ja vapautettu Saksa siis hiljaisesti hyväksyy syyttömän Ukrainan pommittamisen kivikauteen, ja on hiljaa kuin rotta kolossaan. Suomi taas kerran katsoo Saksaa ylöspäin ja rimpuilee oman linjansa kanssa. Mitä nyt Venäjä sanoo ja mitä se Saksakin ajattelee, mutta omaa keskustelua ei saisi käydä.

Venäjä suuruuttaan röyhkeästi hyväksi käyttäen yrittää sanella mitä naapurimaiden tulee tehdä, tai… Miksi puolustusliitossa käytetään sanaa sotilasliitto, vaikka kyseessä on puolustusliitto. Mene ja tiedä mistä tuokin sanontatapa on peräisin, Venäjältä varmaan. Miksi yritämme kumartaa joka suuntaan samaan aikaan siinähän omat niskat nyrjähtää takuuvarmasti.

+16
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu