Nato-vastustajan paradoksi

Naton vastustajilla on yhteinen paradoksi ja se on pelko ja uho. Pelko siitä, että mitä tapahtuu, jos pahoitamme Venäjän mielettömän mielen. Ja samalla uho siitä, että meillä on riittävän hyvä oma armeija joka selviää ilman Naton tai muiden apua.

Pelätään sitä, että Venäjä hyökkää jos liitymmen Natoon, mutta Natoon liittymättömyyttä perustellaan sillä, että meillä on tarpeeksi vahva oma puolustus.

Jos meillä on tarpeeksi vahva oma puolustus, niin mitä pelkoa siitä sitten on jos hiukan saamme Natolta tarvittaessa vahvistusta???

Ja miksi me sitten niin innokkaasti haluamme väliaikaista turvatakuuta, kun meillä on jo nyt riittävä turvatakuu omissa joukoissamme???

Naton vastustajien on niin helvetin vaikea myöntää, että meidän puolustus ei ole riittävä. Jos Venäjä päättää hyökätä maahamme, niin se hyökkää, Venäjä kun ei katso, että meidän puolustuksemme olisi venäläisille mikään peloke. Jos Venäjä pystyy hyökkäämään Ukrainan kimppuun, joka on väkimäärältään 9 kertaa meitä isompi, niin kyllä se Venäjä uskaltaa Suomenkin kimppuun hyökätä.

Mutta mehän emme pelkää, koska meillä on niin vahva armeija, että kyllä me yhdestä Venäjästä selviämme.

+23
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu