No on heillä häpyä

Ihmettelen mitä röyhkeyttä Venäjän hallinnossa tapahtuu? Heillä on otsaa uhkailla ja neuvotella mahdollisuudesta käyttääö taktisia ydinaseita. Ja mikä on heillä syynä tähän ? No erikoisoperaatio, jota ei saada sodaksi sanoa!!!

On heillä röyhkeyttä rinkua ydinaselupaa jenkeiltä, mutta sitten ollaan muuten herkkiksiä. Ei saa viljaa lastata Ukrainasta ulos, kun he voivat olla heille vaarallisia ym. ym…

Kysyivätkö ja saivatko he lupaa hyökätä Ukrainaan? Taisivat saada, kun Biden on niin hiljaa. Länsi on ollut aika ymmärtäväinen. On jopa ehdotettu, että Ukrainan pitäisi anoa rauhaa ja sopia se Venäjän ehdoilla. Phyi helvetti, että ottaa päähän tuollaiset puheet!

Saanko käyttää ydinasetta, kun muuten menetämme valtaamamme alueet??? Saanko olla röyhkeä saanko?

Meidän tekisi niin mielemme kostaa, kun ukrainalaiset eivät pötkineetkään pakoon vaan antavat meille köniin ja huolella. Saataisko me käyttää hieman atomia jooko?

Anna ny lupa, an ny!

+12
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu