Olisiko aika jo tehdä jotain toisin

Pääkaupunkiseudulla ja sen läheisyydessä käytön kasvu on viime aikoina taittunut, mutta useissa kaupungeissa pääkaupunkiseudun ulkopuolella kokaiinin käyttömäärät ovat mittaushistorian korkeimpia. (Yle)

Eli vuosikymmenet olen saanut informaatiota huumeiden haitallisuudesta, silti koko elinikäni ajan on huumeiden käyttö aina vain lisääntynyut Suomessa. Miksi tyydymme aina vain toteamaan, että huumeet ovat lisääntymässä???

Nyt viimeisin huuto on seurata likavesiä ja niissä olevia huumejäämiä. Sitten vain levitämme kädet ja sanomme, että lisääntynyt taas on.

Olisiko jo aika tehdä jotain toisin?

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu