Onko Putinilla oikeus tappaa ja tapattaa

Demokratiako antaa oikeuden tappaa. Jos ei niin miksi pitää voimattomana katsella vierestä kun noin kuitenkin tapahtuu. Putinin ”pieni erikoisoperatio” on kestänyt jo kolmatta vuotta. Putinin omia on kaatunut yli puoli miljoonaa. He kaikki ovat olleet ihmisiä. Kuka puolustaa heidän ihmisoikeuksia? Ja kuka puolustaa ukrainalaisten ihmisoikeuksia?

Eikös vaaleilla valittu ole demokraattisesti valittu?

Demokratia siis hyväksyy diktatuuriset tavat, kunhan vaan vaalit on pidetty ajallaan.

Oikeus elämään
3. artikla

Kullakin yksilöllä on oikeus elämään, vapauteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

Ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus, julistaa asian kauniisti, mutta millä lihaksilla näitä julistuksia ”valvotaan”?

Nyt esimerkiksi meillä kohistaan suhteelliseen kovaan uuden rajalain rikkovan kansainvälisten lakien tulkintoja, mutta millä näitä kansainvälisiä lakeja valvotaan, jos joku ei vain niitä tottele tai kunnioita?

Miksi sodassa tappaminen on oikein mutta muulloin ei?

Milloin sota voidaan todeta oikeutetuksi? Onko kosto oikeus tappaa viattomia?

Ihmisoikeudet muka turvataan oikeusjärjestyksellä, jotta ihmisten ei olisi pakko viimeisenä keinona nousta kapinaan pakkovaltaa ja sortoa vastaan.

Ihmisoikeusjulistukset joita ei ostata tai voida valvoa: https://ihmisoikeusliitto.fi/ihmisoikeudet/ihmisoikeuksien-julistus/

30. artikla. Mitään tässä julistuksessa ei saa tulkita niin, että valtio, ryhmä tai yksityinen henkilö voi sen perusteella katsoa oikeudekseen tehdä sellaista, mikä voisi hävittää tässä määriteltyjä oikeuksia ja vapauksia.

Ihmisoikeus julistukset ovat täyttä puppua ja liirum laarum sananhelinää. Jos et usko, niin kysy vaikka Putinilta.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu