Peffa bitumilla

Mitä siitäkin tulisi jos me kaikki suomalaiset istuisimme päivät pitkät asfaltilla. Ihan vaan sen takia, että emme kunnioittaisi demokratiaa. Jos hallitus tekee laittomuuksia, niin auttaako kun asettelee peffansa bitumille?

Elokapina saa usein myötätuntoa vihreiden ja vasemmiston edustajilta. Vasemmisto ja vihreät voivat tehdä välikysymyksen ja sellainen on tehtykin. Elokapina ei ole vaaleilla valittu, joten he eivät kunnioita opposition tai hallituksen pelisääntöjä. Minulle ei tee haittaa vaikka seisuttavat Helsingin liikenteen. Luulisi vain olevan tärkeämpääkin tekemistä kuin tehdä kiusaa kanssaeläjille. Helsingissä on paljon vihreitä, jotka myös ovat liikenteessä.

No he vain hymyilevät, että kas kummaa joku istuu peffa bitumilla ihan vain vittuilakseen yhteiskunnalle.

Jos bitumilla istuminen auttaa niin miksi ei ole auttanut?

– Pahoittelemme häiriötä, mutta ilmastokriisi on akuutti hätätila ja hallitus käyttää ilmastolle haitallisiin tukiin 4 mrd. euroa joka vuosi. Nämä tuet tulee lopettaa nyt.( Elokapina)

No mistä perseestä ne 4 miljardia otetaan?

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu