Poliittinen kehäpäätelmä vaalitäkynä

Poliittiset periaateohjelmat ovat mukavaa luettavaa, sieltä kun löytyy jokaiseen asiaan sopivia ympäripyöreyksiä. Poliittinen ohjelma kumartaa siis joka suuntaan, vain taivas on äänestäjälle rajana. Äänestä meitä niin teemme sinulle joustot joissa on mukana yleissitovuus jouston takuuna. Aika hauska yhdistelmä.

Sitten tämä taivastelu, että me emme ymmärrä miten jalkapuoli voi saada tukea enemmän kuin tervejalkainen jne…

Suomi tarvitsee puolueen joka on suomalaisille suotuisampi kuin muille, eli kannatamme tasa-arvoa henkeen ja vereen.

Ja kyllä se rajat kiinni teemakin sieltä puolueohjelmasta löytyy, vaikka emme sitä julkisesti kannata. Ja leimaamme valehtelijaksi heti jos joku toista väittää.

  • Perussuomalaiseen ymmärrykseen ei mahdu, että maahan muuttanut, sosiaaliturvalla elävä henkilö saa saman verran eläkettä ja muita tukia kuin ikänsä maassa elänyt, töitä tehnyt ja lapsia kasvattanut suomalainen.
  • Suomi tarvitsee puoluetta, joka ajaa vain ja ainoastaan Suomen etua ja joka toimii suomalaisten etujen puolustajana ja edunvalvojana. Aikaisemman naiivin politiikan (”hei me tienataan tällä”) vuoksi Suomi on tehnyt itselleen vahinkoa. Esimerkiksi eurokriisissä Suomen saatavat Kreikalta ovat jo huvenneet sadoilla miljoonilla, ellei miljardeilla, kun tukilainojen ehtoja on muutettu kerta toisensa jälkeen
  • Menoja on merkittävästi leikattava, jotta hyvinvointiyhteiskunta kyetään turvaamaan. Vero- ja maksupolitiikalla varmistetaan, että jokainen työssäkäyvä suomalainen tulee palkallaan toimeen.
  • Perussuomalaisten mielestä on epäoikeudenmukaista ja väärin, että Suomeen lukuisten turvallisten maiden läpi matkannut nuori mies saa yhtä paljon tai enemmän erilaisia tukia ja palveluita – ja huomiota julkisessa keskustelussa – kuin koko ikänsä maassa asunut ja veroja maksanut suomalainen.
  • Rahan kippaaminen maahanmuuton mustaan aukkoon pitää lopettaa. Ongelmaan auttaa vain se, että Suomen rajojen yli ei kävellä. Haluamme lopettaa kokonaan Suomeen suuntautuvan haitallisen ja yhteiskunnalle kalliiksi tulevan maahanmuuton.
  • Suomalaisilla työmarkkinoilla tarvitaan lisää joustoja kohentamaan tuottavuutta ja parantamaan yritysten kilpailukykyä. Joustot on mahdollista toteuttaa ainoastaan yhteisillä pelisäännöillä, yleissitovien työehtosopimusten kautta. Työmarkkinoilla ei voida sallia eri pelisäännöillä toimivia vapaamatkustajia.
arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu