Rajat auki vaiko kiinni?

Minulle on toistuvasti väitetty, että perussuomalaiset eivät halua ”rajat kiinni” politiikkaa. No onhan se uskottava, mutta miksi sitten Suomen Uutiset ja Riikka Purra kirjoittaa näin:

”Perussuomalaisten mielestä rajapolitiikan kuntoon saattaminen on kaikkein tehokkain keino suitsia ihmisvirtaa ja varautua vuoden 2015 vuoden kaltaisiin tapahtumiin”.

Kertokaa nyt jos tiedätte mitä perussuomalaiset oikeasti haluavat, rajat kiinni vaiko auki?

Haittamaahanmuutto on heidän käyttämä määritelmä joka kattaa työperäisen maahanmuuton lisäksi myös humanitäärisen maahanmuuton. Heidän puheenjohtajansa kertoman mukaan työperäinen maahanmuutto muuttuu hyvin usein haittamaahanmuutoksi, kun töihin tullut henkilö huomaa, että rahan voi tienata helpommalla ilman työn rasitetta.

Miten tähän sitten voidaan tulevaisuudessa puuttua, eli millä kaikenlainen haittamaahanmuutto voidaan estää jatkossa, eli vaatiiko se rajamuodollisuuksien tiukantamista vai ei?

Minulle on täällä kerrottu, että perussuomalaiset eivät aja rajojen tiukempaa valvontaa, jota tarkoitetaan käsittääkseni kampanjalla ”Rajat kiinni”!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho on myös todennut, että rajasäännökset ovat kyllä ok, mutta suomalaisten tulkinnat eivät ole välttämättä niiden mukaisia. Perussuomalaiset eivät kuitenkaan pidä tulkinnoista kovin suurta meteliä verrattuna siihen älämölöön, jonka he saavat maahanmuuttajia kohtaan aikaiseksi.

Tässä vain epätietoisena kyselen, kun tiukkapipoisemmat ovat alkaneet minua syyttelemään jopa valehtelijaksi, niin kertokaa se perussuomalainen kantanne, jotta tulkinnan varaa ei sitten enää jää.

Jussi Halla-aho sanoo yhtäällä, että perussuomalaiset eivät halua tuikentaa rajavalvontaa, mutta jatkaa samassa virkkeessä, että haittamaahanmuutto pitää estää. Eli miten se tapahtuu, jos rajoja ei laiteta tiukempaan valvontaan?

 

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu