Rankaisen!

Diktaattorioletettu Putin kostaa aina ja kosto on hänen pontimensa sotaankin. Hän aloitti ristiretken erikoisoperaation peitenimellä. Vain hänellä on hänen mukaansa oikeus olla rujo ja röyhkeä. Hänen toilailujen vuoksi miljoonat ihmiset kärsivät ja tuntevat vihaa, ovat ärtyisiä ja epätoivoisia.

Kun näitä Putinin juttuja on seurannut, niin mikään ei juuri ole muuttunut, kyllä ne aiemmatkin hänen sotansa tuulimyllyjä vastaan olivat jo merkki pahuudesta.

Tulee mieleeni vastaava tapaus takavuosilta. Baaritiskillä notkui pulleamahainen mies kiskoen olutta kaksin käsin. Aika ajoin hän karjaisi kovaa, että RANKAISEN! Miehen ohimosuonet pulllistelivat jo tuskasta ja hänen oli vaikea enää pidätellä itseään. Mies kuitenkin tilasi lisää olutta ja huuteli väliin, että RANKAISEN! Aivan kuten Putinkin rankaisee nyt Sevastopolin tai Kertsin sillan puolesta.

Kun baaritiskillä oleva mies vain hokee ja hokee, että rankaisen, joku ulkopuolinen mies kiinnostuu asiasta ja kysyy mieheltä, mitä hän luulee rankaisevansa. Mies kertoo miehelle, että minä rankaisen, koska eilen minulla kävi hyvä tsägä. No mitä rankaisemista siinä on jos käy tuuri kysyy kysyjä? No minä sain houkuteltua kämpilleni elämäni naisen ja kaikki sujui hyvin. Sitten kun olimme aloittamassa vuosisadan rakastelua, ei munani seissyt. Ja koska se ei eilen seisonut, niin tänään se saatanan mulkku ei kyllä kuse.

+8
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu