Saako virheet anteeksi haukkumalla edeltäjiä?

Jupakka vastaan jupakka, eli jos hallitukselta kysytään miten meni Uniperkaupat noin niin kuin omalta osalta? Vastaus on selkeä, että se oli hallitus vuonna 2017 joka tämän kaupan on tehnyt.

TÄH? Kauppahan on tehty silloin, mutta mitä teki tämä hallitus kun tekstiviestillä yritti tehdä jotain paremmin , kuin hallitus 2017.

Miksi nykyinen hallitus toistuvasti vierittää syitä edellisen hallituksen tai jonkun muun tahon päälle omista virheistään?

No yksinkertaisesti siksi, että se on maan tapa, näin on aina toimittu Suomessa.

Saako siis näin typerästi tehdä, jos joku on ennen tehnyt virheen niin kaikki viat ja kritiikki tulevaisuudessa vaan ja ainoastaan hänen piikkiin.

Jos hallitus 2017 kerran teki virheen, niin miksi ihmeessä siitä ei opittu mitään, vaan nyt tehtiin suurempi virhe sen entisen päälle ja syy on tietysti siinä ensimmäisen virheen tehneissä. Ns. Murphyn laki ”jos jokin voi mennä pieleen, se menee pieleen”, mutta vastuu on jokaisen kannettava omista virheistään. Mutta tämä hallitus haluaa tehdä virheensä vuoden 2017 aikajanalle.

Kun teinipoika saa äidiltään satikutia virheestä ja ihan aiheesta, niin hän puolustautuu, että itse nussitte minut tähän maailmaan, eli teidän syy. Suomen hallituksen ajatuksenjuoksu on teinipojan tasoa.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu