Sote ostettiiin rahalla – sinun verorahoilla

Soteuudistus ostettiin rahalla, eli hoitajille luvattiin parempia liksoja. kepulaisille maakuntamallia ja demarit istuvat kaiken tämän takana. Nyt pidetään aluevaalit, joiden toivotaan tuottavan mahdollisimman paljon ”hyväntahtoisia” hölmöjä valtuustoihin.

Aluevaltuusto on hyvinvointialueen korkein päättävä elin. Aluevaaliehdokkaat menevät sinne äänestäjien antamalla mandaatilla, tekemään sitä politiikkaa, mihin ovat oman puolueensa toimesta sitoutuneet. Kyse on nimenomaan polittisesta ohjauksesta. Mutta demarit ohjaavat mediaa, joka ohjaa muita poliittisia tahoja. Joku Maaseudun Tulevaisuus tai Verkkolehti yrittävät pitää ”jöötä” ja samoin Suomen Uutiset. Mutta se on vain kärpästen surinaa, kun media jota johdetaan Hakaniemestä ryskii.

Tässä kirjoitettuna ”demari” voi jonkun mielestä tarkoittaa sosiaalidemokraattista, mutta oikeasti media pitää taloa demareiden puoluetoimistolla. Demarit ovat ainostaan median marionetteja, vaikka luulevat olevansa se ainut kirkasotsaisten joukko, joka Suomessa kykeni soten saamaan aikaiseksi.

Medialla on taito olla suuri kameleontti, eli lisko joka muuntaa itsensä kulloisenkin hallituksen väriseksi, ja kulloisenkin hallituksen oikeaksi isännäksi.

Mediayhtiöissä on pörssin periaate. Jos yhtiön johto ei saa tuloksia aikaiseksi tietyn ajan kuluessa, omistaja vaihtaa johdon.

Esimerkiksi Sanoma Oy:ssä kävi juuri näin. Kun Harri-Pekka Kaukonen yritti saada firman kuntoon edeltäjiensä jäljiltä, mutta tulosta ei syntynyt. Pääomistajiin kuuluva hallituksen puheenjohtaja Antti Herlin puhalsi pelin poikki ja antoi Harri-Pekka Kaukoselle potkut.

Kun Antti Rinne sammalsi liikaa hänetkin syrjäytettiin ja tilalle nostettiin Voguen kansikuva Sanna Marin. Näin media toimii takana, vaikka kunnian hetkeksi saikin Katri Kulmuni. Kun Katri ei osannut lopettaa tuulettamista, hänet vaiennettiin.

Aikanaan pääministerinä toimineille on tullut omituisia äkkilähtöjä, eli joltakin on mennyt polvi, joku on puhunut niin totta kuin osaa ja eräskin sai siirron Brysseliin ja sieltä Sitraan, vaikka hän juuri ennen lähtöään uhosi uutisissa, että hän vie soten maaliin. Suomessa viimeisistä pääministeristä ainoastaan Paavo Lipponen osasi median edessä seisoa median säännöillä ja nyt Sanna Marin opettelee samaa. Siksi demarit ovat hyvä aate medialle toimia sen sisältä, kun demareilla on vielä ay-liike takana. Mikä olisikaan parempi keino ohjailla maata, kuin ohjata demareita ja ay-liikettä heidän tietämättään.

– Helmikuussa 2020 Sanoma Media Finland osti Alma Medialta 115 miljoonalla eurolla Aamulehden, Satakunnan Kansan, Janakkalan Sanomat, Jämsän Seudun, Kankaanpään Seudun, KMV-Lehden, Nokian Uutiset, Rannikkoseudun, Suur-Keuruun, Merikarvia-Lehden, Sydän-Satakunnan, Tyrvään Sanomat, Valkeakosken Sanomat, Jokilaakson ja Vekkarin sekä Alma Manun painoliiketoiminnan.[13] Kilpailu- ja kuluttajavirasto hyväksyi yrityskaupan 19. maaliskuuta 2020.[14 (Wikipedia)

Kun on rahaa ja valtaa voi ostaa mitä tahansa, vaikkapa aluevaaliehdokkaiden sielun ja jos ostos osottautuu huonoksi, sen voi vaihtaa. Mikä on todistettu niin monta kertaa, että sitä ei enää kannata toistaa. Polvi, faksi, ja Alex Stubb tai Antti Rinne ja menköön vielä Mari Kiviniemikin. Moni ostos kuitenkin jatkaa uskollisena, kunhan hän saa vain olla ”vallassa” ja juoda kahvia. Todellinen valta Suomessa ei ole kansalla, eikä kansan valitsemilla hyväntahtoisilla hölmöillä, vaan valta on piilossa jossain mediatalojen ja etujärjestöjen piilopirtissä, jossa naurua riittää kuin peilisaleissa.

+9
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu