Tankkaa aluevaalit tankkiin

Perussuomalaisten radiomainos hymyilyttää, aluevaaleissa onkin kysymys bensiinin hinnasta. Toisaalta suomalaiset ensin, mutta mihin, heikoille jäillekö?

Sossut taas puhuvat koko ajan hoitajien hyvinvoinnista ja palkkojen harmonisoinnista. Jos aluevaalivaltuustot toimivat oikeasti ay-liikkeenä ja turvaavat hoitajien palkkaetuja, niin kuka hoitaa sairaat ja vanhukset?

Omituista on myös se, että suuri ehdokasmäärä on lääkäreitä ja hoitajia, eikä jääviyttä näytä olevan edes ylilääkäreillä tai johtavassa asemassa olevilla hoitajillakaan. perustellaan, että tämä on vain sellainen ainutkertainen juttu, eikä verrokkia ole. Mitä tapahtuu jos ylilääkäri valitaan valtuustoon jakamaan itselleen etuuksia?

Ja sitten nämä kokoomuslaiset, jotka ovat koko ajan vastustaneet maakuntahallintoa, mutta nyt ovat juoksujalkaa menossa valtuustoon jota ovat monta vuotta kampittaneet.

Perussuomalaiset halpuuttaisivat bensiinin hintaa jos pääsisivät valtuustoon ja demarit nostaisivat hoitajien palkkoja, miten tämä yhtälö on nyt hoidettava?

Keskustalaiset haluavat säilyttää joka kunnassa terveysaseman ja se on vain hokema. Mitään takuita ei keskustalaiset voi asian eteen antaa. Kukaan ei puhu oikeista asioista, eli miten suomalaiset voidaan saada terveemmiksi, jotta kulut pienevät jatkossa ja sairastavuus väheneisi. Tuntuu kuin suurin huoli on se, miten saadaan lisää rahaa, eikä se miten asiat hoidetaan terveemmin.

+15
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu