Tapaus Herson

Venäjän on aika jo vetäytyä kokonaan Ukrainasta, eikä pelkästään vain Hersonista. Erikoisoperaatiolle on oltava loppu, siinä missä alkukin. Venäjä sanoo vetäytyvänsä vapaaehtoisesti Hersonista, mutta samaan aikaan kaupungin asukkaat sanovat toista. Uusia joukkoja tuodaan alueelle jatkuvasti, venäläiset vetäytyvät, mutta tsetseenit tulevat tilalle.

Venäjän verisen johdon on nyt otettava lusikka kauniiseen käteen ja järki päähän. Eli lopettakaa koko sota, eihän tuossa teidän touhussa ole alusta alkaenkaan ollut mitään tolkkua. Sotimien ukrainalaisia vastaan ei tuo teille onnea. Hankkisit sinäkin Putin jonkun hyvän donnan sieltä kotimaastasi äiti Venäjästä, niin ei tarvitse raiskata Ukrainan väestöä.

Miten voi maailman rikkaimpiin kuuluva oman kansansa ryöstänyt olla noin pönttö? Oli kaikki valta ja Tarja Halosen tuki, mutta niin vain piti rikkoa kaikki pirstaleiksi. Tuskin enää Tarja Halonen ottaisi sinulta edes orpokissaa omakseen. Olet äijä menettänyt jo ne kasvosi, sinut on ajettu nurkkaan ja siellä pysyt. Jätä Herson ja jätä Ukraina. Sinä olet itse möhlinyt asiasi.

Pitikö sinun näyttää, että olet mittaasi pidempi, vai onko sinulla muita ongelmia, kun yrität uhota Ukrainassa. Nuo temppusi ovat naurettavia. Sinulle nauravat naurismaan aitaseipäätkin.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu