Tyhjän äänestäminen onkin nerokas teko

Mummoni opetti, että tyhjän saa pyytämättäkin. Nyt menee mummoni opit uusiksi, tyhjästä tulikin nerokas teko. Kun kokoomuslaiset äänestävät tyhjää maailma pelastuu. Tyhjällä kokoomuslaiset pelaavat nerokkaasti oppositiopolitiikkaansa ja varmistavat Suomen Eurooppakasvot, takaavat pääministerimme hyväksymän sopimuksen, kuin tyhjää vain!

Tyhjän äänestäminen on enemmän kuin tyhjää parempi idea. Kun ryhmäpäätös on äänestää tyhjää ja sitä päätöstä kapinoivat ovat luvanneet äänestää elpymispakettia vastaan ja samalla kaataa koko paketin.

Jos kokoomusryhmän päätös olisi ollut puolesta, kapinahenkisiä olisi silloinkin ollut ja asetelma olisi ollut puolueen sisällä kahtia jakautunut. Nyt ei kapinahenkiset ole puolueessa ketään vastaan kun äänestävät tukipaketin kaatumisen puolesta. Eivät oikeasti oles edes kapinahenkisiä, vaan heillä on ainoastaan kanta jonka puolesta äänestävät.

Ymmärrän että tyhjän äänestäminen potuttaa niitä jotka haluavat kaataa tukipaketin. Mutta tyhjän äänestyspäätöksen tekeminen on Kokoomuksen nerokasta taktikointia. Heitä ei voi syyttää mistään, koska eivät tee mitään, eihän tyhjän jauhaminen mitään ole.

Politiikan tärkein ohjenuorahan nykyisin on, että kun ei tee mitään ei tee myöskään virhettä. Kokoomus on täten Suomen edistyksellisin puolue, ei ainoatkaan virhettä enää, äänestetään vain tyhjää ja hyvä tulee.

Kun kunnallisvaalit tulee minäkin äänestän tyhjää. Paitsi äänestäjän tyhjä ei ole sama kuin edustajan tyhjä. Äänestäjän tyhjä ei ole lainkaan nerokas, koska vain annetut äänet lasketaan. Äänestystuloksessa tulisi näkyä nukkuvat ja se äänestämättä jättävien osuus jätettäisiin 200 paikasta täyttämättä, silloin tyhjän äänestäminen voisi toimia äänestäjälläkin neroutena.

Jos äänestysprosentti on noin 64 % se tarkoittaisi 72 tyhjää paikkaa eduskuntasalissa, tilaa olisi koronasuojavälienkin kanssa paremmin.

Oikeasti Suomi ei tarvitsisi yhtään kansanedustajaa, koska Eurooppa on meille niin tärkeä ja siellä nykyiset päätökset tehdään, meille jää ainoastaan kumileimasimena oleminen. Jos ei se leimasimena olo miellytä niin silloin äänestetään tyhjää, että Eurooppa ei rankaise takaisin tottelemattomuudesta. Miksi meiltä yleensä mitään mieltä kysytään, kun vaihtoehtoja on vain yksi?

Tai onhan se mahdollisuus, että äänestetään tyhjää!

+40
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu