Uljas Suomi

Suomi on luovuutta huokuva ja elinvoimainen alue jossain pohjoisessa, joka houkuttelee vierailijoita, uusia asukkaita ja pitää huolta nykyisistä suunnittelemalla yhä vain uusia keinoja miten ja millä verottaa kansalaisiaan.

Matkailijoiden määrä kaupungeissa ja maaseudulla kasvaa, ja se näkyy virkeytenä taloudessa, kaupunkikuvassa, hotelleissa ja ravintoloissa (jotka ovat tosin osittain kiinni).

Tulevaisuudessa olemme sielukas valtio, jonka asukkaat hyötyvät monipuolisesta kulttuuritarjonnasta ja elävästä maaseudusta.

Kulttuuritoimintaan ja elinkeinoelämään osallistuvat ihmiset voivat paremmin ja ovat aktiivisempia, kuin olisivat ilman suomalaisuutta ja ilman demareita.

Aktivoimalla työttömät kirjoittelemaan turhautuneina hakemuksia kuolinkamppailuja käyville yrityksille, olemme pirun onnellisa.

Suomesta tulee nykyistä avoimempi ja kansainvälisempi, jota eurooppalainen yhteistyö ja monikansallisuus vahvistaa ja uudistaa jopa paikallista osaamista.

Suomi on vetovoimaisempi kuin uskommekaan ja alueemme on huomattu myös Euroopan tasolla, erittäin kiinnostavaksi valtioksi valtioiden joukossa. Olemmehan Euroopan ja maailman onnellisin kansa, siitä huolimatta, että elämme velaksi ja sen lisäksi vieläpä, kuin siat vatukossa.

Eikä suinkaan pienet kaupunkimme ja kylämme autioidu työikäisten muuttaessa kaupunkeihimme tai vielä kauemmas eli rajojemme ylitse. Eli Suomi ei autioidu, vaikka kaikki tilastot näyttävät niin tapahtuvan, mutta me emme usko. Ja usko siirtää vuoriakin, sanotaan isossa aapisessa. Epäusko taas siirtää tulevaisuutemme hämärän piiloon.

arialsio

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu