Venäjä kerjää verta nenästään

Venäjän provokaatiot tunnetaan, nyt niitä on nähty taas kahden kuukauden ajan. Mikään ei tunnu riittävän ärsyttämään Natoa vastaamaan, mutta Venäjä kaivaa vaan verta nenästään.

Yhtään järkevää syytä ei ole Ukrainan rajan ylittämiseksi Venäjä pystynyt sanomaan. Alkuun se oli eri syy, kuin seuraavalla viikolla ja näin Venäjä siirtää ”maalia” aina oman näkökulmansa ja tilanteen mukaiseksi. Nyt ollaan jo Moldovan kimpussa.

Nyt pitää vain ”lännen” kuunnella ja olla rauhassa, riittää kun yksi hullu melskaa. Sääli vain Ukrainan kansaa, valkovenäläisiä ja moldovalaisia.

Nyt Venäjä uhkaa sulkea Saimaan kanavan, jos… Nato.

Kaikki on aina Nato, nato… Ukrainaa alettiin Venäjän infosodassa leimaamaan viholliseksi jo vuosia ennemmin kuin Ukraina ilmoitti Nato-halukkuuttaan.

Putin kaivelee nyt Naton nenää piippurassilla, mutta toivottovasti nenä kestää, eikä verta tule enempää kuin nyt on jo nähty.

+23
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu