Venäjä laittoi uusnatsit Ukrainan natsipellejä vastaan

On tämä maailma mallillaan. Venäjä perusteli erikoissotilasoperaatiotaan sillä, että natsipellet pitää laittaa kuriin Ukrainassa. Nyt Venäjä laittaa venäläisiä uusnatseja huhomaan näitä väitettyjä natsipellejä. Tulee tässä kysyneeksi itseltään, että kuka on tämän kupletin varsinainen pelle?

Joskus myös tuntuu, että ”Venäjä” haluaa päästä eroon vain vankiloissa lojuneesta ”turhasta” painolastista ja myös sellaisita vähmistöistä, joita perusvenäläiset eivät voi sietää. Tykinruoaksi vain kaikki, jos ei pärstä miellytä. Ensin ladottiin vankilat täyteen porukkaa ”mielivaltaisesti”, tai syystä. Mutta kun vankilat täyttyivät niitä pitää tyhjentää lupaamalla heille taivasosuus, eli paikka yhteiskunnassa jos selviävät sodasta.

Ihmetellä täytyy miten paljon vankeja sosialismin mallimaassa onkaan? Jos siellä olisi kaikki hyvin, ei ketään tarvitsisi laittaa vankilaan, saati rintamalle tykinruoaksi.

Kaikki mitä ”Venäjä” tekee on sellaista kiusantekoa, missään ei ole varsinaista järkeä. On kuin he eivät kasvasi aikuisiksi koskaan, ikuisia teinejä jotka elävät suuren johtajan alaisuudessa. Kaikki on siellä sellaista hybersoonista ajattelua, että länsimainen ihminen ei pysy alkuunkaan heidän ajatuksenjuoksunsa perässä. Jos venäläisiä uusnatseja siellä on, niin miksi ihmeessä venäläiset eivät heitä vastaan erikoisoperaatiota tee, vaan ottavat mukaan heidät natsien vastaiseen pellesotaansa?

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu