Venäjä on ainut todella vapaa maa

Venäjällä on vapaus tehdä mitä vain. Siellä voi nopeasti laatia esimerkiksi lain, joka kieltää puhumasta totta. Ajatelkaapa missä muussa valtiossa valtion päämies voi hyökätä toiseen maahan ilman syytä vastoin maan omaa perustuslakia. Todella vapaata touhua.

Tai eihän tämä Putin mihinkään ole hyökännyt, hän on vain antanut osoitteen missä on pesukoneita ja kännyköitä tarjouksessa. Menee vain ja ottaa omansa pois. Raiskata saa siinä samalla kauppiaat, on se todella vapaa maa tämä Venäjä. Ja täysin tasa-arvoinenkin vielä, eli kuka tahansa saa uskoa vaikka valheita. Totuus on tietysti hieman kimurantti juttu, koska totuutta ei ole vapaassa maassa lainkaan. Silloin ei kukaan voi jäödä valheesta kiinni, kun ei voi verrata sitä totuuteen.

Ja on se rikas maa tuo Venäjä, sillä on vara uhrata yli kaksikymmentätuhatta omaa ihmishenkeä vain muutaman pesukoneen tähden. Myös Valko-Venäjä on yhtä vapaa, kunhan vain tottelee setä Putinia. Suomi sen sijaan on hyvin lakeihin sidottu ja holhouksen alla oleva valtio. Ensinnäkin veli venäläinen vieressä uhkailee, jos ei tehdä kuten Putin määrää ja oma hallitus laittaa kansaa ruotuun ilmastomuutoksen voittamiseksi. Kansa maksaa mukisematta, kunhan saa uutisista katsoa ja kauhistella, miten huonosti Ukrainassa menee.

Onhan se hienoa, kun vapaan maan rauhanaseet puhuvat ja viattomia ihmisiä kuolee liukuhihnalta. Armeliaat venäläiset erikoismiehet sitten säälistä hautaavat heitä pitkin tienpenkkoja. Mutta me holhouksen alla olevat maksamme reilusti korkeampaa hintaa energiastamme, että venäläiset pystyvät tähän vapaaseen teurastalouteensa.

Saksa on Euroopan iso PASKA, siellä ei opittu mitään Hitlerin opeista, vaan persettä nuollaan aina kenen tahansa diktaattorin niin mairitellessa. Saksalainen on talousihminen ja tietää, että jos halvalla ostaa ja kalliilla myy ei jää itse osattomaksi. Onhan se kivempi katsella sodan tuhoja kotonaan kuvaruudulta, kuin joutua itse minkäänlaiseen vaaraan.

Saksalaisilla on vara olla tekopyhä ilmastouskovainen ja kieltää ydinvoima, mutta rasvata kätensä venäläiseen veriseen öljyyn ja kaasuun. Saksa on vihreiden aatteiden vanki, mutta Venäjä on vapaa tappamaan, raiskaamaan ja varastamaan Euroopassa miten tahtoo. Reilusti kaksi kolmasosaa maailman kansoista tuomitsee Venäjän teot, mutta Saksa ei siitä piittaa mitään, kunhan vain kaasua riittää. Saksa on aiemminkin tullut kaasun takia huomoiduksi. Nyt ei kenenkään kannata mennä vapauttamaan Venäjää, sillä siellä on jo kaikki vapaata, eli ollaan vaan ja öyhötellään.

+23
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu