Venäjä poistuu EU:n taloudesta kuin käyrä kurkku

EU on kertonut madonlukunsa ja Venäjä saa mennä. Jos Venäjälle ei demokratia kelpaa, niin Euroopalle ei kelpaa Venäjän diktatuuri. Kun Neuvostoliitto hajosi, kaikki ajattelivat, että nyt Venäjä järkiintyy, mutta ei kun ei. Putin on uudesti syntynyt Stalin, eikä Euroopalla ole muuta vaihtoehtoa kun osoittaa Venäjälle jäähyaitiota. Jos Venäjän ”käyrä” kurkku suoristuu, voidaan harkita asiaa uudestaan.

Nikita Hruštšev syrjäytettiin Neuvostoliiton johdosta, kun hänen pelättiin käynnistävän Kuuban kriisin yhteydessä ydinsodan. Nyt uhkailu ydinsodalla on myös ollut ”aseena”, mutta palatsivallankumous ei liene enää toiveissa. Ehkä peloissaan elävillä venäläisillä ei ole sellaista tahtotilaa, joka näkisi totuuden valheista.

– Neuvostoliiton johdon vanhoillinen siipi aloitti vallankaappauksen elokuussa 1991 suistaakseen Gorbatšovin vallasta. Hänet vangittiin kolmeksi päiväksi 19.–21. elokuuta loma-asunnollaan Forosissa, Krimillä. Kaappauksen aikana Baltian neuvostotasavallat julistautuivat itsenäisiksi, sekä Ukraina että Venäjä Boris Jeltsinin johdolla 24. elokuuta. (Wikipedia)

Nyt Putin ei muista tätä tapahtumaa, eli Ukraina ja Venäjä itsenäistyivät Neuvostoliitosta samana päivänä, ei siis ole mitään Venäjän etuoikeutta Ukrainaan.

+5
arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me.
I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu