Ylen anto

– Viime joulukuun alussa Helsingin Koskelassa tapahtuneen 16-vuotiaan pojan epäillyn murhan oikeudenkäynti jatkuu tänään perjantaina pääosin suljetuin ovin. Mediaa tai muuta yleisöä ei tällöin päästetä oikeussaliin paikalle. (Yle)

Miksi siis Yle otsikoi tänään seuraavasti?

Katso suora lähetys käräjäoikeudesta alkaen 8.40 – 16-vuotiaan murhasta syytetyt puhuvat tänään oikeudessa suljetuin ovin

On aika nurinkurista, että kun oikeuslaitos aikoo pitää häveliäisyys syistä matalaa profiilia ja sulkee ovet medialta, niin Yle suitsuttaa täysillä, että katsokaa katsokaa!!!

Mistä helkatista tämä haudoilla tanssi oikein hautakumpuaa? Eikö omaisille voisi antaa myös mielenrauhaa ja arvoa myös oikeudessa. Tapaus on varsin ikävä ja siitä on voitava puhua, mutta ”katsokaa suorana, kun puhutaan suljetuin ovin”!

Eikö tästä aiheesta ole jo tarpeeksi jauhettu. Katseet voisi siirtää ennakoivaan tyohön koulu- tai kuolokiusaamisen tiimoilta, eikä hehkuttaa jo tapahtunutta. Yle usuttaa meidät paikalle kuin johonkin sirkukseen, ei se koulukiusaamista suinkaan lopeta, vaan tekee siitä leikin tai pelin jota voi sivusta tirkistellä. Hyi Yle annan ylen.

arialsio
Sitoutumaton Oulu

I was born in Hyvinkää, Southern Finland, June 12th 1956. I have done my life’s work as an entrepreneur in the construction business. Now I am a free lord and write poems and blogs for fun. My hobbies also include oil painting, and during the last few weeks watercolors have got a hold of me. I have written palindromes and created poems in Kalevala meter, which is a loose trochaic tetrameter used in the Finnish national epic Kalevala. I have also done haiku in palindrome. I cannot really say which interests me the most: painting, poetry or outings with the dogs. Writing has always been a big part of my life, and I write a blog in a Finnish online newspaper Uusi Suomi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu