Kuntavaalien siirto oli tosi törkeä poliittinen teko – Suomi on nyt kuin banaanivaltio

Jussi Halla-aho ja Perussuomalaiset ovat kuntavaalien siirtoasiassa ainoana puolueena täysin oikeassa. Kuntavaalien siirrolle ei ole laillisia perusteita, vaan kyseessä on häijy poliittinen operaatio.

Kyse on muille puolueille pelosta Perussuomalaisten liian vahvasta noususta vaaleissa. Kyse on Perussuomalaisten pelosta myös muissa oppositiopuolueissa – etenkin Kokoomuksessa, jonka viimeaikainen elämä on ollut yhtä sekoilua.

Vuoden 2017 kuntavaalien ennakkoäänestyksessä annettiin 1 157 000 ääntä, joten ennakkoon äänesti noin 26,3 prosenttia äänioikeutetuista. Kun kuntavaalien 2017 äänestysaktiivisuus oli 58,8 prosenttia, niin 44,7 prosenttia äänestäjistä äänesti ennakkoon. Siis lähes puolet.

Jos pääsee kauppaan turvallisesti, pääsee varmasti myös ennakkoäänestykseen ja varsinaiseen äänestykseen yhtä turvallisesti. Ei äänestyspaikoilla ole äänestäjiä sen enempää kuin marketeissa asiakkaita kerrallaan. Virallisessa koronakaranteenissa olevien joukko on niin pieni, että heidän äänestysmahdollisuus on helppo järjestää.

Suomi on kyllä tämän poliittisen offensiivin jälkeen täydellinen banaanivaltio. Oikeusministeriö ja etenkin oikeusministeri Anne-Maja Henriksson (r.) prosessin agitaattorina on demokratian irvikuva.

Eikö häntä yhtään hävetä?

Minä ainakin teen tästä johtopäätökseni tämän törkeän poliittisen teon johdosta:

Äänestän Perussuomalaisia, vaikka en muutoin kannattaisikaan. Ihan vittuuksiani.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu