Eduskunnassa tavan kansalainen on unohdettu

20181019 Eduskuntatalo, The Parliament Building in the evening 19th October 2018.

Tämän päivän politiikka eduskunnassa on jakautunut kahtia, paskan puhujiin ja niihin jotka tämän kiistävät. Tavallisen ihmisen arki on unohdettu täysin, lapset, nuoret, aikuiset ja vanhukset ovat vain sivukorulauseissa ja vaalilupauksissa esiintyviä hahmoja jotka unohtuvat vaalien jälkeisenä aikana. Oppositio provosoi, pöyristyy ja jauhottaa, hallituksen ministerit pyrkivät asiallisesti loukkaantumaan ja maalittamaan provosoivan opposition, näin rakentavaa keskustelua ei pääse syntymään tavan tolkun kansalaisia koskevista asioista.

Sen sijaan eduskunta tekee pilvilinnapolitiikkaa,  rajuja päätöksiä tehdään globaaleissa koko maailmaa syleilevissä asioissa unohtaen Suomen kansa ja kansan kärsimykset.

Siniset luottaa suomalaiseen ihmiseen ja hänen kykyynsä kantaa vastuuta ja nauttia vapautta. Hyvinvointi syntyy ihmisen hyvistä teoista yhteisöään, läheisiään ja itseään kohtaan.

 

ariprihti

Aktiivipoliitikko, sinisellä arvopohjalla. Sininen tulevaisuus rp: 2 varapuheenjohtaja Pirkanmaan Siniset ry:n puheenjohtaja, Kunnanvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu