Eiralainen tohtori ja punavuorelainen hipsteri

Reilun vuoden kuluttua olevien kuntavaalien osalta gallupit osoittavat kylmää kyytiä maaseudulle ja harvaan asuttujen alueiden kansalaisille. Perinteisesti keskustan on ainakin kuviteltu ajavan maaseudun asioita. Tämän hallituksen teot ja suunnitelma puhuvat tätä vastaan ja hallituksen kannalta gallupit sojottavat vahvasti alaspäin.

 

Gallup hurmoksessa olevat perussuomalaiset ovat media tietojen mukaan imeneet kannattajia erityisesti maaseudulta. Tämä ei voi pitää paikkaansa tai sitten perussuomalaisten kannattajiksi ilmoittautuneet eivät ole tosiaankaan tietoisia perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-Ahon suhtautumisesta maaseutukuntiin. Halla-Aho on esittänyt valtionosuusjärjestelmän purkamista ja vastustaa koko suomen asuttuna pitämistä, ilmeisesti yhdessä vihreän eliitin kanssa. Ei eiralainen tohtori paljon punavuorelaisesta hipsteristä taida näissä asioissa erottua, valitettavasti.

 

Jo vuosien ajan valtionosuusjärjestelmän turvin on pyritty takaamaan jokaiselle kunnalle peruspalveluiden tuottaminen, päivähoito, peruskoulu, terveydenhoito jne.. Siis arjen isänmaallisia tekoja.

Siniset ovat isänmaallinen ja inhimillinen uudistaja. Suomen maaseutu antaa kansakunnallemme ruoan ja isänmaallemme kasvot. Maaseutu lämpiää uusiutuvalla, Helsinki hiilellä. Kaupunkipyöristä ei monta velliä keitetä, kyllä maaseutu on sentään maaseutu.

ariprihti

Aktiivipoliitikko, sinisellä arvopohjalla. Sininen tulevaisuus rp: 2 varapuheenjohtaja Pirkanmaan Siniset ry:n puheenjohtaja, Kunnanvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu