Hallituksen puoliväliteatteri

Lähtöuhkailuista on tullut etenkin keskustan ja vihreiden poliittista teatteria, ei pidä ihmetellä miksi politiikan uskottavuus on heikkoa. Teatteri jatkuu, vaikka yleisöä ei ole.

 

Hallituksen puoliväliriihen talouslinjaukset enteilevät lisääntyvää velan ottoa. Tähän liittyen isossa roolissa on myös työllisyyden parantaminen. Vain keinot puuttuvat, tempputyöllisyydellä ei kestävyysvajetta korjata, joka ollaan ajamassa kuntien harteille.

 

Ympäristö- ja ilmastopolitiikan vihreäsiirtymä ei tue talouskasvua, työllisyyttä eikä ihmisten toivoa paremmasta. Sen sijaan teolliset työpaikat siirtyvät Kiinaan, Intiaan ja muihin kehittyviin maihin joissa ympäristö ja ilmastokysymykset tähtäävät vasta 2060- luvulla tehtäviin päästövähennyksiin.

 

Teatteri jatkuu aina aamuyön pikkutunneille, ehkä kuulemme selittelyä, että neuvottelut olivat vaikeat ja pitkät mutta sopu syntyi. Vai kuulemmeko kuitenkin yllätyksen, keskusta tai vihreät jättävät hallituksen ja Marin marssii jättämään hallituksen eroilmoitusta Tasavallan presidentille.

+2
ariprihti
Kokoomus Punkalaidun

Aktiivipoliitikko,
Kunnanvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu