Keinottomat tavoitteet

Ei ole poliitikon, ei edes pääministerin tehtävä antaa toimintaohjeita yrityksille, vaan tilanne on täysin päinvastoin. Korona olkoot siitä hyvä esimerkki, miten poliittisten päättäjien tulee toimia. Koronatuet yrityksille onnistui kohtuullisen hyvin, syksy ja tuleva talvi näyttää lopullisesti miten hyvin.

Hallitus on asettanut itselleen kovat tavoitteet työllisyydessä ja ilmastoteoissa, mutta keinoja ei ole kerrottu. Jää nähtäväksi tuleeko ainoatakaan keinoa ennen kuntavaaleja. Huhut ja punavihreät puheet eivät hyvää lupaa. Huhupuheet ovat jo nyt aiheuttanut yritysten passivoitumisen, eivätkä yritykset investoi kotimaahan.

Mitä hullumpia esityksiä punavihreät ja erityisesti vihreät esiin nostavat, sitä kovemmin tuleva talvi lyö korville yrittäjien investointi haluja. Samalla haaveet 75% työllisyydestä voi haudata syvälle suohon. Herää kysymys, riittääkö syötävää tuleville vuosille, muutakin kuin vihreää ”höpöheinää”

ariprihti

Aktiivipoliitikko, sinisellä arvopohjalla. Sininen tulevaisuus rp: 2 varapuheenjohtaja Pirkanmaan Siniset ry:n puheenjohtaja, Kunnanvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu