Yhteiskuntavastuu

Ei ole poliitikon tehtävä antaa toimintaohjeita yrityksille, vaan tilanne on täysin päinvastoin. Poliitikkojen ja erityisesti maan hallituksen tulee mahdollistaa yritysten toiminta, eikä jatkuvalla syötöllä lisätä verotusta, säädellä, rajoittaa ja lopulta antaa tukea kovan kiukun vallassa.

Kun puuvillatehtaalla oli oma raha, sairaala, koulu ja juoppopoliisi, oli yrityksellä rooli yhteiskuntavastuusta. Tänään yritys on vastuullinen, kun yritys harjoittaa yritystoimintaa, jota ohjaavat lait, asetukset ja kansainväliset sopimukset ja suositukset.

1970-luvulla yritykset saattoivat tarjota työntekijöilleen erialaisia viihtyvyyttä lisääviä palveluita, kuten rakentaa heille uimahalleja, nämä tehtävät on nykyisin siirretty kokonaan yhteiskunnalle. Tosin näyttää siltä, ettei ns. hyvinvointiyhteiskunta kykene ylläpitämään edes uimahalleja.

Ei pelkästään näytä, vaan myös tuntuu siltä, että punavihreä hallitus tuhoaa hyvinvointiyhteiskuntamme ajamalla alas huoltovarmuuden ja perusteollisuutemme. Maailma ei pelastu pössyttelemällä kannabista, polttelemalla sitä itsekäärityssä sätkässä tai piipuissa.

ariprihti

Aktiivipoliitikko, sinisellä arvopohjalla. Sininen tulevaisuus rp: 2 varapuheenjohtaja Pirkanmaan Siniset ry:n puheenjohtaja, Kunnanvaltuutettu.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu